• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

21:04

Evo šta morate da uradite da biste prišli Trampu! Reporterka Informera otkriva detalje bezbedonosne provere! (VIDEO)

EPA Images

Vesti

Evo šta morate da uradite da biste prišli Trampu! Reporterka Informera otkriva detalje bezbedonosne provere! (VIDEO)

Podeli vest

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp predvodiće danas miting u njujorškom Medison Skver Gardenu, događaj visokog profila u državi koja je poslednji put podržala republikanskog predsednika 1984. godine. Naša reporterka Andrea Veskov morala je da prođe detaljne bezbednosne provere kako bi došla blizu prostora na kom će Tramp držati govor.

Ona navodi da je neophodno čekati po nekoliko sati i proći brojne provere kako bi moglo da se uđe u zgradu gde će republikanski predsednički kandidat govoriti.

Bezbednosna situacija i kontrola su na najvišem mogućem nivou. Meni je trebalo gotovo 30 minuta samo da dođem do određenog dela gde je izvršena kontrola za medije, a skoro čitav sat mi je trebalo da uđem u ovu zonu gde se nalazim s velikim brojem kolega iz celog sveta  - kazala je Veskov. 

Ona otkriva da je po nekoliko sati potrebno da se uđe u samu zgradu gde će Donald Tramp održati govor.

- Prolazimo po nekoliko provera, što je negde i očekivano s obzirom na to da je prethodnih nekoliko meseci bilo pokušaja atentata. Neke stvari su zabranjene za unošenje, a neke koje bi možda trebalo da budu - nisu. Ono što je sigurno je da niko ne može da uđe ukoliko nije proveren i ukoliko bezbednosne strukture nisu u potpunosti sigurne da osoba koju su pustili nije potencijalna pretnja - priča reporterka Informera.

Podsetimo, reporterka Informer TV Andrea Veskov biće u SAD do okončanja predstojećih izbora 5. novembra, a sva dešavanja ćete moći da pratite na našem portalu, kao i televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! INFORMER U NJUJORKU: Uzavrela atmosfera uoči Trampovog mitinga! Veliki broj republikanaca čuo za Srbiju i njenu priču! (VIDEO)
Planeta

EKSKLUZIVNO! INFORMER U NJUJORKU: Uzavrela atmosfera uoči Trampovog mitinga! Veliki broj republikanaca čuo za Srbiju i njenu priču! (VIDEO)

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp predvodiće danas miting u njujorškom Medison Skver Gardenu, događaj visokog profila u državi koja je poslednji put podržala republikanskog predsednika 1984. godine. Koliko je 5. novembar zapravo bitan dan, istorijski u neku ruku, otkrila je naša reporterka Andrea Veskov tokom svog uključenja iz Njujorka.

27.10.2024

18:50

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set