• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

05.02.2023

19:00

TAKI PODRŽAO ODNOS ANĐELE I ZVEZDANA - "Nema veze što su intimni na metar od Ane, to je sve ljubav"! (VIDEO)

Informer

Live TV

TAKI PODRŽAO ODNOS ANĐELE I ZVEZDANA - "Nema veze što su intimni na metar od Ane, to je sve ljubav"! (VIDEO)

Podeli vest

Iako nije deo rijaliti šou programa "Zadruga", njegovo ime se svakodnevno spopminje u Beloj kući

Radimir Taki Marinković, otac Maje Marinović bio je gost emisije "Zadrugari na skenru" i tom prilikom komentarisao je najaktuelnije teme koje su obeležile period za nama. 

Tako nije štedeo reči na zadrugare, ali posebnu pažnju i gnev mu je izazvao Filip Car koji je pre izvesnog vremena davio njegovu ćerku Maju. 

Uselila se Ana Čurčić u Belu kuću

Foto: printscreen

- Očekuje se buran period, mislim da će vreme pokazati šta se krija iza cele te priče. Svega će tu biti siguran sam. Tu imaju dve strane priče, a svačija je različita... - govori Taki.

Intiman odnos Zvezdana i Anđele prvi dan nakon što je Ana ušla u Zadrugu

Foto: printscreen

- Malo je degutantno zbog Ane, ali dešava se, ja glasam uvek za ljubav - komentariše otac Maje Marinnković.

Fizički obračun Maje Marinković i Filipa Cara

Foto: printscreen

- Taj nasilnik iz sezone u sezonu po ko zna koji put psihički i fizički maltretira moje dete. Ne samo nju već i ostale učesnike. To je on, to je njegovo vaspitanje i time pokazuje svoje pravo lice - ističe Radomir.

Zezdan uleteo u krevet Maje Marinković, ona nikad srećnija

Foto: printscreen

- Maja je veliki prijatelj sa Zvezdanom, oni se znaju još iz spoljnog sveta. Maja ništa ne želi sa Zvezdanom, a on to radi samo kako bi napravio Anu i Anđelu ljubomornim. Maja da je nešto želela sa njim uradila bi još u izolaciji kada su bili sami - otkriva Marinković.

Filip Car želi vezu sa Aleksandrom Nikolić zbog Zvezdana

Foto: printscreen

- Filipu je velika rak rana Zvezdan i on je morao da ponovo osvoji Aleks jer je video da se ona i dalje sviđa Zvezdanu. To je taj sindrom da osvaja tuđe i da misli da su žene trofeji. On je jedna obična kadruša, pa je zbog tog čina sa Aleksadrom opet malo dospeo u žižu javnosti - završava Taki za emisiju "Zadrugari na skeneru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija