• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

22.04.2023

20:00

GLEDAMO JE SVAKI DAN NA TELEVIZIJI, A SADA NAM JE OTKRILA KADA ULAZI U ZADRUGU! "Ne tražim nikakve pare, UŠLA BIH GRATIS"!

Live TV

GLEDAMO JE SVAKI DAN NA TELEVIZIJI, A SADA NAM JE OTKRILA KADA ULAZI U ZADRUGU! "Ne tražim nikakve pare, UŠLA BIH GRATIS"!

Podeli vest

Supruga pevača Mirčeta Radulovića Ana Radulović postala je poznata domaćoj javnosti kada je otpočela voditeljsku karijeru na televiziji i ubrzo postala jedno od omiljenih, ali i najatraktivnijih tv lica na sceni.

U Informerovoj emisiji "Džet set Top 5" koju vodi novinar Goran Todorović, gostovala je voditeljka Ana Radulović koja je komentarisala brojna dešavanja u toku protekle nedelje u Zadruzi 6. 

Voditeljka se osvrnula i na šokantan postupak bivšeg zadrugara Borislava Terzića Bore koji je tokom emisije ustao i zaprosio je, ali da to ne bude sve, ona nam je otkrila da li bi ušla u rijaliti ali i za koju cenu. 

Foto: informer.rs

- Ja moram da priznam da meni svakodnevno stižu takve ponude i često volim da se našalim da koliko sam puta dobila ponudu za brak, malo puta sam se udala (smeh). Raznih popnuda ima na društvenim mreža, fotografija i poruka, ali kada vidim da je neko muško u zahtevima ja iskreno to i ne otvaram - komentariše lepa voditeljka.

Ana nam je otkrila kako njen suprug reaguje na poruke koje dobija i da li mu smetaju ponude drugih muškaraca. 

Foto: printscreen

- Mirče je osoba iz javnog sveta i ako neko to treba da razume to je on. Imamo potpuno poverenje jedno u drugog i nikada nije došlo do nekih svađa povodom toga. On meni nikada nije kontrolisao telefon kao ni ja njemu, čak sam ja ta koja njemu pokaže šta mi ljudi pišu i kakve ponude šalju - govori Ana.

Na početku Zadruge 6, glavna tema svih medija bila je, da će se popularna voditeljka biti deo tog projekta ali kao učesnik.

Foto: printscreen

- Ja nikada ne bih mogla da odbijem Velikog šefa i šeficu i ne bih dovodila u pitanje ako budem trebala tamo da se pojavim. Nisu ni pare u pitanju, čak bih ušla i za džabe jer ja ipak radim na televiziji koju drže Milica i Željko i dobijam platu za to što radim, tako da moje učešće bi bilo gratis za njih. Ali ovako ako gledamo, ja nisam spremna za to jer imam dete koje kreće u školu, moram da sam uz njega i da ga usmeravam i vaspitavam - isitče Radulovićeva.

Ana nam je otkrila kakvo mišljenje ima o Zvezdanu, Ani i Anđeli nakon svega što imamo prilike da gledamo, ali se i osvrnula na žestok sukob Janjuša i Cara. Šta nam je sve priznala pogledajte u video prilogu iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija