• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

18:46

Žele da se dočepaju vlasti i novca! Glišić u emisiji "Bez garda": Sramno je što se niko nije oglasio i zaštitio Informer! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Žele da se dočepaju vlasti i novca! Glišić u emisiji "Bez garda": Sramno je što se niko nije oglasio i zaštitio Informer! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar za javna ulaganja Darko Glišić gostovao je u novoj emisiji "Bez garda" na Informer TV, koju vodi poznata voditeljka Ivana Vučićević. Takođe, emisiju možete pogledati i na televiziji Studio B.

Glišić je prokomentarisao ponašanje opozicije, koje iz dana u dan ime sve manje podrške građana, a što je manje podrške, oni su sve prostiji, vulgarniji i agresivniji.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Oni su imali takav talenat da vas preveslaju, da nešto namerno ne urade. Vode se politikom da lažu ljude da neće ništa da urade, nego kažu biće od izbora do izbora - naveo je Glišić i dodao:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- To što pojedini opozicionari prete, pominju decu, vređate nečiju porodicu, majku, to dosta govori o njemu. Onaj ko nema poštovanje prema porodici, nema poštovanje ni za koga.

Glišić se osvrnuo i na pretnje lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute koji je nedavno pretio glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću i zaposlenima Informera.

- Ljudi kada nešto ne kažu ili prećute, dovoljno govori o tome što misle. Ta novinarka udurženja više nemaju nikakav legitimitet. Na ovom primeru su izgubili svu vrstu legitimiteta u svom poslu - rekao je Glišić o tome što niko nije reagovao na pretnje Informeru.

Glisić je na početku emisije "Bez garda" rekao da će biti devet projekata za rešenje vodosnabdevanja u Malom Zvorniku i da naveo da je osnovni motiv njegovog dolaska u Mali Zvornik rešavanje pitanja vodosnabdevanja u toj opštini.

Celu emisiju pogledajte u nastavku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set