• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

01.01.2020

21:01 >> 21:09

VEČERAS ULAZI U ZADRUGU! Nadežda Biljić snimila HIT za leto, JARKO ŽELI još jedno dete - a u 2020. će pokušati da ZABORAVI OVO!

Rijaliti

VEČERAS ULAZI U ZADRUGU! Nadežda Biljić snimila HIT za leto, JARKO ŽELI još jedno dete - a u 2020. će pokušati da ZABORAVI OVO!

Podeli vest

Podnela je kao lavica sve ono što joj je dogodilo u protekloj godini

Pevačica Nadežda Biljić svojim glasom, karakterom i duhom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Čak dve sezone rijalitija Zadruge nije bile dovoljne da gledaoci saznaju ko je zapravo Nadežda jer je i sama rekla da je u njenom porodičnom domu šou bolji od svakog zabavnog programa. 

Foto: Printscreen TV Pink

Pošto je javnost upoznata da je ostala u drugom stanju sa Tomom Panićem sa kojim je imala turbulentan odnos tokom trajanja rijalitija, a i nakon izlaska iz Bele kuće, sve zanima kako funkcionišu zajedno van kamera i da li vidi Panića kao kvalitetnog muškarca uz kog bi ostarila. 

Foto: printscreen/tvpink

- Vidim Tomu pored mene kao muža, druga, oca, sve najbolje mislim o njemu. Zaista je kvalitetan kad se isključe kamare - rekla je Nadežda, a onda je otkrila da je snimila pesmu koju su radili Ognjen Amidžić, Marko Kon i Braja. 

PRODUKCIJA KONAČNO REAGOVALA! Diskvalifikacija Vladimira Tomovića zbog NASILJA - a ovako je KAŽNJENA Miljana Kulić!

- Imam hit, radili su Marko Kon, Braja i Ognjen. To ću objaviti kada se porodim, znači tamo posle 5 maja. Tad mi je termin - govorila je ushićeno Biljićeva, pa je priznala da će se na sve načine potruditi da loš period iz 2019 misleći na fizičko nasilje od strane Mikija Đuričića, pa i samog Tome.

Foto: Informer

- Želim još jedno dete u 2020. Volela bih da rodim žensko, mada nije isključeno da imam i blizance. Hoću da imam žensko dete, neću da ostavim sina samog. Svi ćemo mi jednog dana umreti. Hoću da ima nekog. Nemam roditeljsku sebičnost - rekla je pevačica.

MALI ŽELJKO JE BIO PRESTRAVLJEN! Žestoka rasprava Zole sa Kulićkama - GRUPA OBEZBEĐENJA REAGOVALA! Sprečili su HAOS!

 

Biljićeva će večeras ući u Zadrugu 3 kako bi zadrugare ponovo oduševila glasom i stasom povodom žurke za reprizu Nove godine. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17