• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

30.03.2020

16:02

OVO JE TAČNA SUMA! Evo koliko Luna zaradi za JEDAN NASTUP - menadžer otkrio! A Anabela peva za 300 EVRA?!

Rijaliti

OVO JE TAČNA SUMA! Evo koliko Luna zaradi za JEDAN NASTUP - menadžer otkrio! A Anabela peva za 300 EVRA?!

Podeli vest

Otkrio sve detalje!

Otkako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u "Zadruzi" danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu.

Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Tim povodom oglasio se Anabelin menadžer Saša Saleta, koji joj uglavnom ugovara nastupe po Makedoniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 17. Мар 2020. у 10:36 PDT

 

- Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastpala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je menadžer Saša.

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 evra.

UZEO KAMEN, KRENUO NA NJEGA! Janjuš se vratio - novi SKANDAL! OBEZBEĐENJE HITNO REAGUJE - pominje mu MAJKU

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 10. Мар 2020. у 5:12 PDT

 

- I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svetske zvezde nastupaju i želela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz "Zadruge" Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru – rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

Nakon rijalitija i kada se stiša situacija oko koronavirusa planira da nastavi da sarađuje sa Lunom.

IZABRAN NOVI VOĐA! Napustila Zadrugu i donela odluku - NIKO NIJE OČEKIVAO NJU! Biće BURNA NEDELJA!

- Na kraju je njen ulazak u rijaliti bio pravi potez. Pevači i ovako sada ne mogu da nastupaju zbog koronavirusa, te tako ona u rijalitiju ima mogućnost da ispromoviše dva dueta, a da pritom ne izgubi napolju nikakav novac od nastupa - rekao je on.

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Saša nije ni potvrdio, a ni demantovao.

 

- Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gleda samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija - rekao je Saša.

Pevač Đole Đogani odlučio je da demantuje Anabelinog menadžer. On tvrdi da Bukva peva za 300 evra.

- Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 evra. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča – rekao je Đole Đogani.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrki

pre 4 godine

pa mozda je ovo tacno da Razija Bukva nastupa za 300 eura ali zato ova njena nosata caplja nastupa za 20 eura eto to je prava istina Lunjara veze smozgom nema culi su je svi i videli kako peva tako da je sve suvisno..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17