• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

08:05

OTKAZALA GOSTOVANJE! Umesto nje POJAVILA SE ONA - ŠOK U EMISIJI! Voditelj je NE POZNAJE! David je bio ŠOKIRAN!

Rijaliti

OTKAZALA GOSTOVANJE! Umesto nje POJAVILA SE ONA - ŠOK U EMISIJI! Voditelj je NE POZNAJE! David je bio ŠOKIRAN!

Podeli vest

Iznenađenje!

Na samom početku emisije, Darko je pozdravio Davida Dragojevića kao gosta, a onda se požalio da je Matora odustala od gostovanja i da će produkcija reagovati jer ugovor za Zadrugu još uvek traje sve do početka sledeće sezone.

OVO JE MAJKA MAJE BEROVIĆ! Olga se DOBRO DRŽI za svoje godine - Imaju ISTE OČI I NOS! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

On je u šminkernici sreo atraktivnu plavušu o kojoj je malo znao, a nada se da će zajedno sa gledaocima saznati mnoge detalje o njoj.

Pogledajte u galeriji ispod ko je bio gost:

ISPLIVALE FOTKE KAO DOKAZ! Iva PREVARILA FILIPA, VRATILA SE MARINKU? Odalo je OVO! Nije se trudila da SAKRIJE! (FOTO)

Kao što možete videti u pitanju je Jovana Tomić, koja je odlučila da famozni nadimak ''Matora'' ostavi po strani jer se pojavila sa plavom perikom u haljini, što je za nju nesvakidašnje.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17