• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

18:05

POTVRDIO DA ULAZI VEČERAS! Oglasio se JANJUŠ nakon optužbi da je TUKAO MAJU - Poslednja izjava pred ZADRUGU 4!

Rijaliti

POTVRDIO DA ULAZI VEČERAS! Oglasio se JANJUŠ nakon optužbi da je TUKAO MAJU - Poslednja izjava pred ZADRUGU 4!

Podeli vest

Biće onaj stari iz prve sezone!

Marko Janjušević Janjuš saopštio je da se nakon sedam godina braka razveo od svoje supruge Ene, koju je prevario u rijalitiju sa Majom Marinković. 

ŠOK PRIZNANJE MAJE MARINKOVIĆ: Janjuš me je TUKAO i MALTRETIRAO iz ljubomore! Bivša zadrugarka prošla kroz PAKAO: Razmišljala sam da ga prijavim policiji...

Bivša učesnica Zadruge, Maja Marinković je na storiju obelodanila niz njihovih prepiski, kao i onih njegovih sa suprugom, zajedničke i golišave fotke iz kreveta, ali i poruke na kojima otkriva da mu je pozajmljivala novac.

Foto: printscreen instagram/majaamarinkovic

Međutim, ona je danas rekla da je Janjuš tokom veze bio nasilan, kao i da ima slike na kojima se jasno vide modrice i ogrebotine.

Janjuš se sada oglasio, rekao da večeras ulazi u Zadrugu, ali i donekle demantovao sve što je Maja rekla. 

IVANA ŠOPIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Bivša zadrugarka više ne izgleda ISTO - drastično promenila IZGLED! (FOTO)

"Dok je ovih (polužena, polučovek) koji, kao što sami napišu, starleta, pišu o meni svašta, ja ću se samo nasmejati i poželeti vam jedan lep p*nis da zamišljate kada večeras budete legli da spavate. Grešio jesam i grešiću ceo život, ali me niko neće okriviti za ono što nije. Boriću se do kraja uz samo jedan slogan: "Bog oprašta ako se iskreno pokaješ i promeniš", napisao je Janjuš na svom Instagramu i dodao:

Foto: TV Pink printscreen

"Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih devet meseci pričaću samo istinu, pa kakva god ona bila. I još nešto, ovog puta ulazim kao slobodan muškarac, ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen... Vratiće se Janjuš, onaj pravi Janjuš što je pre bio, da, onaj bez starleta", poručio je on.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17