• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Premijera, vikend specijal/Informer.rs

11.07.2021

22:05

ŠA OTKRIO DA LI SE ČUO SA BIVŠOM ŽENOM "Moji nisu za vezu sa Tarom, VOLE IVANU, ali..."

printscreen Instagram live

Rijaliti

ŠA OTKRIO DA LI SE ČUO SA BIVŠOM ŽENOM "Moji nisu za vezu sa Tarom, VOLE IVANU, ali..."

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov otkrili da li su sada u vezi, ali i kako su proveli prve sate nakon napuštanja Šimanovaca.

- Ja sam spavala. Nenad je već sinoć po studiju tražio bubicu - počela je Tara, a Nenad je dodao:

- Ja se još budim rano, po navici, ali bez muzike i zvona.

- Zajedno smo, to je i očigledno. Spremala sam video-klip sa dokazima da sam bila tu većinu vremena dok je bi unutra. Rešili smo neke stari - otkrila je Tara, a reper je otkrio:

- Nismo se nijednom posvađali. Ja sam šokiran. Mnogo nam je bolje sada napolju.

- Jutros mi je napravio kafu i doručak, kao i uvek. Ja nisam znala da sam ga poljubila, ja sam krenula ka njemu i to se desilo. Nismo znali na čemu smo jedno sa drugim. Na njemu je da se opravda, od sinoć sve lepo funkcioniše - ispričala je Tara.

- Sve se promenilo za 180 stepeni. Krenuo sam od nule, ne znam kako će dalje sve da funkcioniše, nemamo neke prevelike planove, sada se svodi sve na zajedničku pesmu, pa ćemo videti dalje... Kako sam krenuo od nule, za sada je sve lepo. Da budem iskren, još Ivanu nisam pozvao, doći će do tog razgovora, čuo sam da je na odmoru, pa neću da joj kvarim to. Ja bih voleo da razgovor obavimo najnormalnije, da se rastanemo kao ljudi, ispao sam bezobrazan. Ja sam rekao svojim roditeljima da ne komentarišemo u startu celu priču i da mi daju nekoliko dana, očigledno je da nisu bili za moju vezu sa Tarom, oni su zavoleli Ivanu, ali koliko znam nisu u kontaktu sa Ivanom više, sada je sve ravna linija - otkrio je reper.

Foto: printscreen Instagram live

- Spavali smo kod mene. Ja sam rezervisana što se našeg odnosa tiče, ne treba žuriti sa nekim stvarima. Trenutno je moja želja da sve ovo uspe. Ja mislim da Nenadu ne smeta ništa što se mog karaktera tiče trenutno. Neke stvari koje mi je tako zamerao, to se neće dešavati napolju - rekla je Tara.

- U "Zadruzi" sam malo bio surov. Nisam u fazonu da zameram neke gluposti, kao što je na primer šorts. Sinoć sam je baš pitao kakav sam joj napolju, ona je od jutros promenila ploču, rekla je da sam mnogo drugačiji nego što sam bio unutra - rekao je Ša u emisiji "Premijera, vikend specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija