• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

29.07.2021

07:50

POSLE JANJUŠA SAM PROCVETALA, NE ZANIMA ME VIŠE TA BUDALA! ŠOK priznanje Maje Marinković: On je PROŠLOST, stalno mi prilaze MOMCI!

Printscreen You Tube

Rijaliti

POSLE JANJUŠA SAM PROCVETALA, NE ZANIMA ME VIŠE TA BUDALA! ŠOK priznanje Maje Marinković: On je PROŠLOST, stalno mi prilaze MOMCI!

Podeli vest

Maja Marinković kaže da je Marko Janjušević Janjuš više ne zanima i da je procvetala posle raskida s njim!

Kontroverzna učesnica "Zadruge 4" već nedelju dana lumpuje na Crnogorskom primorju u minijaturnom kupaćem, iz kog joj često ispadaju bujne grudi.

Zbog toga joj momci stalno prilaze, ali starleta kaže da je posle Janjuša muškarci više ne zanimaju!

Foto: TV Pink printscreen

Maja Marinković

Nova zanimacija

- Posle Janjuša sam procvetala! Spasla sam se te budale! Ne zanima me baš ništa o njemu, uživam na moru. Ma ne razmišljam o muškarcima, provodim se sa prijateljima i mnogo mi je lepo - kaže Marinkovićeva i dodaje da nijedan udvarač nema šanse kod nje:

- Baš niko me ne interesuje! Stalno mi prilaze momci, ali sada sam fokusirana na neke druge stvari, ne pada mi na pamet da se ponovo zaljubim. Sama sam kriva što sam dopustila sebi da me zavede ženskaroš, ali on je sada prošlost! Neka radi šta hoće i neka nađe sebi neku novu zanimaciju.

Stiže i Taki

Maja ne krije da je na Instagramu videla da se Janjuš ponovo zbližio sa Anom Korać, sa kojom je u "Zadruzi 1" prevario suprugu Enu.

- Smešni su mi i Ana i Janjuš! Žele da privuku moju pažnju, ali zaista me ne zanimaju. Neka me ostave na miru, stvarno nemam vremena da razmišljam gde su i šta rade - kaže rijaliti zvezda i otkriva da će joj se u Crnoj Gori pridružiti tata Radomir Taki Marinković:

Foto: printscreen

Taki Marinković

- Ostaću ovde još nekoliko dana, hoću da se psihički odmorim od svega. Čekam i tatu da mi se pridruži, super ćemo se provesti!

Maja s ocem Takijem i Janjušem u "Zadruzi 5", ulazi i Mina sa majkom, kao i Miki Đuričić

Maja ulazi u "Zadrugu 5" s ocem Takijem i bivšim dečkom Janjušem! Starleta je već potpisala ugovor sa čelnicima Pinka, a mnogi s nestrpljenjem čekaju novi okršaj njenog tate i bivšeg košarkaša, pošto je njihova svađa obeležila finale prethodne sezone. Pored njih, na imanju u Šimanovcima će se 6. septembra naći i Mina Vrbaški sa majkom Ivanom, kao i Miki Đuričić!

Pčelar iz Kupinova je diskvalifikovan iz "Zadruge 4", pa sada mora da odradi dug od 50.000 evra Pinku. On se u utorak video sa Željkom Mitrovićem i dogovorio učešće u poslednjoj sezoni ovog rijalitija. Susret su ovekovečili slikom na Instagramu, pored koje je Mitrović napisao: "Evo Mikija ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za 'Zadrugu 5'. Polovina takmičara će biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona".

Janjuš: Enu volim najviše

Janjuš se svim silama trudi da mu bivša supruga Ena oprosti preljubu.

- Ena je žena koju najviše volim! U dobrim smo odnosima, ali mi nije oprostila... Zbog ćerke Krune smo stalno na vezi - rekao je košarkaš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija