• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2021

11:34

FILIP CAR PROGOVORIO O ZADRUZI 5! Bivši zadrugar dobio predloge za PETU SEZONU, a evo šta je REKAO!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

FILIP CAR PROGOVORIO O ZADRUZI 5! Bivši zadrugar dobio predloge za PETU SEZONU, a evo šta je REKAO!

Podeli vest

Nadica Zeljković i Filip Car sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", koja je počela da se emituje nakon što je završena četvrta sezona Zadruge.

Tokom emisije u program uživo uključila se gledateljka, koja se obratila Filipu Caru.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Nemoj da piješ i služi se svojim rečnikom, jedino tako da uđeš u petu sezonu. Moraš da zaboraviš alkohol. A što se tiče žena, mesec dana samo da gledaš i smeraš - rekla je gledateljka.

- Ako bih slučajno ulazio, videću - rekao je Car.

- Da li si sposoban da kažeš ne, dosta je? - pitala ga je voditeljka.

- Pa jesam, jeste to upečatljivo kad popijem. Ostaje to u pamćenju drugima. Dosta sam se opustio poslednjih godina, ranije sam se bavio sportom - pričao je Car.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Htela bih da se osvrnem na Filipa, jer sam bila njegov fan. Volela bih da uđeš u petu sezonu, jer si stvarno car, i tako da se ponašaš. A što se tiče Nadice, ja nisam upoznala nekog ko toliko priča, ali to je kafanska žena. Ona savetuje devojke, ima svoju ćerku, i ružno je da na taj način udara na tuđu decu - govorila je nova gledateljka.

- Ja mojoj ćerki isto tako govorim u svojoj kući, to je normalno za roditelja - rekla je Nadica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija