• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2021

18:33

KRISTINA PROGOVORILA O SUSRETU SA KRISTIJANOVOM BIVŠOM SUPRUGOM! Pobegla je od nje na ULICI, a onda je usledio pravi ŠOK!

printscreen

Rijaliti

KRISTINA PROGOVORILA O SUSRETU SA KRISTIJANOVOM BIVŠOM SUPRUGOM! Pobegla je od nje na ULICI, a onda je usledio pravi ŠOK!

Podeli vest

Kristina Spalević, devojka Kristijana Golubovića, otkrila je kako je proteklo upoznavanje sa njegovom bivšom suprugom Ivanom.

Kristina je ispričala šta se tačno desilo tog dana.

Foto: printscreen

Kristina i Kristijan

- Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio detetu poklone. Kristijan hteo da se ošiša, terao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivana, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove. Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze - pričala je Kristina.

- Koliko si ti vremena provela s njom, je l' ti je rekla nešto? - pitao je voditelj.

Foto: printscreen

Ivana i Kristijan

- Rekla je njemu, i znam da sam ja na njenom mestu, ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dve, osudu nisam videla s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povređena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako - nastavila je Kristina u emisiji "Narod pita".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija