• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

27.09.2021

16:47

OVA RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU 5?! Odbila je da se pojavi u POSLEDNJOJ SEZONI rijalitija, a sada donela ŠOK ODLUKU?! Uhvaćena na PINKU - OVO je razlog?!

Ilustracija

Rijaliti

OVA RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU 5?! Odbila je da se pojavi u POSLEDNJOJ SEZONI rijalitija, a sada donela ŠOK ODLUKU?! Uhvaćena na PINKU - OVO je razlog?!

Podeli vest

Veliki broj rijaliti zvezda uselio se u "Zadrugu 5" koja će biti poslednja sezona popularnog rijalitija.

Ipak, jedne rijaliti zvezde nema, a u pitanju je Mina Vrbaški

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

Mina je nedavno istakla da ne planira da ulazi u "Zadrugu" ove godine, iako je do sada bila u svakoj sezoni, a kako je istakla, razlog toga je to što želi da se posveti karijeri modela, da započne svoj biznis i da završi školu.

Ipak, kako prenose domaći mediji, njeno mišljenje se promenilo.

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

- Mina je išla da pregovara sa čelnicima Pinka. Dobila je odličnu ponudu koju ne može da odbije. Velika šefica Milica Mitrović joj je izašla u susret za neke stvari koje je Mina zahtevala, brzo su se dogovorile. Unutra je njen bivši dečko Mensur Ajdarpašić, pa su znali da bi bilo zanimljivo da i Mina uđe - priča izvor i dodaje:

- Ona je odbila da uđe kad i svi. Imaće drugačiji tretman i ući će uskoro u rijaliti. Njen povratak će biti veoma zanimljiv, u trenutku kad se niko ne bude nadao - otkriva izvor.

Mina je posetila zgradu ružičaste televizije, gde se neko vreme zadržala, a onda je izašla vidno zadovoljna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija