• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.10.2021

16:15

NA DEJANA BAČENA CRNA MAGIJA! Komšinica otkriva: "IŠLA JE KOD HODŽE, OVO MU JE ZAKOPALA U DVORIŠTE"

Rijaliti

NA DEJANA BAČENA CRNA MAGIJA! Komšinica otkriva: "IŠLA JE KOD HODŽE, OVO MU JE ZAKOPALA U DVORIŠTE"

Podeli vest

Dalila Dragojević ostavila je svog muža Dejana Dragojevića i ušla u vezu sa Filipom Carem pred kamerama rijalitija "Zadruga 5". Tim povodom oglasila se njihova komšinica i otkrila šokantne detalje:

- Šokirani smo. Dejan i Dalila su jako fina deca, delovali su skladno. Čula sam da je njen otac van sebe, jer ne može da veruje šta se dešava, a i uznemiren je zbog reputacije koju FIlip Car ima iz prethodne sezone. Priča se po Šepku kako je jedna devojka iz Loznice bila smrtno zaljubljena u Dejana, kako je obilazila hodžu, koristila one trougliće koji se zakopavaju u zemlju, moguće je da je iskoristila priliku sada kada se radila nova ograda i kopala zemlja ispred kuće da je tada to zaturila. Dalila je čak i sumnjala da nešto i nije kako treba - otkrila je komšinica koja je želela da ostane anonimna i dodala kako je ta devojka tvrdila kako će Dejan "kad tad" biti njen i da će ga Dalila ostaviti.

Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Dejan i Dalila

Kako navodi komšinica, ova devojka izgledom izuzetno podseća na Dalilu.

- Proganjala ga je. Raspitivala se za mesta na koja oni idu i često se pojavljivala u isto vreme kada i oni. Uhodila ih je i na društvenim mrežama. Bog neka mi oprosti, ali ne bi me čudilo da su te vradžbine uticale i na gubitak bebe - drhtavim glasom završila je razgovor komšinica, koja je insitstirala na anonimnosti.

Foto: printscreen instagram

Dalila Dragojević

Podsetimo, Dalila i Dejan su se u više navrata hvalili njihovim ljubavnim gnezdom, pa je Dalila više puta kačila na instagram kako napraduju radovi oko njihove kuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17