• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

18:31

JA SAM SAHRANJEN I DEMOLIRAN! Dejan NIKAD OŠTRIJE odbrusio Dalili, ona GORKO ZAPLAKALA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

JA SAM SAHRANJEN I DEMOLIRAN! Dejan NIKAD OŠTRIJE odbrusio Dalili, ona GORKO ZAPLAKALA!

Podeli vest

Dejan i Dalila Dragojević su ozbiljno zaratili, a potom je ona spomenula zadrugarku Sandru Rešić

Dejan je pitao Dalilu da li mu je normalno to što je video na snimcima.

- Iz moje perspektive jeste, iz tvoje nije - rekla je Dalila.

- Snimak je, bre, fuj. Ja sam rekao da te neđu vređati u budućem nekom periodu. Ograđuješ se u napred, isto si uradila kad si rekla da ćemo videti mene za deset meseci - dodao je on.

- Ja sam imala dve greške u ovih mesec dana. Prva je ta za Dejana, a druga za Sandru - rekla je Dalila.

- Pi*aš ti samo po sebi, al polako videćeš. Nemoj molim te to, nije trebalo da me lažeš i da se kuneš u Boga. Nemoj isto tako da me stavljaš u koš sa njim. Ti da si razmišljala da ću ja da lupam ovde po rijalitiju i ne bi legla u gaćama ispod pokrivača - rekao je Dejan.

- Ovde je sinoć bila situacija kao da je neko sahranjen - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Ja sam sahranjen, demoliran i drži mi se govor. Pitaš li se ti kako je meni kad odeš u izolaciju? Kako? Tako što se ljubiš. Sa tobom se ne razgovara i ovo nije razgovor i ne očekujem nikakav razgovor. Ja tebe ne poznajem jer sam u tolikom šoku sa kim sam živeo - prebacio je Dejan.

- Ja sam bila i domaćica i trpela sam sve na svojim leđima. Nikome ne prebacujem, trudila sam se da mu udovoljim u svakom trenutku - pričala je Dalila kroz suze.

- Nisi ništa više trpela od mene. Ja nisam očekivao da ćeš da se srozaš tri metara ispod sebe. Ja sam te uzdizao zato što te volim i jer si zaslužila. Ti nisi ista kao kad smo se upoznali. Bila si drska i napeta, bila si u mnogo gorem psihičkom stanju, al dobro. Se*i i piš*j po meni, ja neću reći ništa više, pa idi pirčaj da sam te gušio. Ti mi pričaš o nekoj budućnosti pre nego što smo ušli, sada je planiraš sa momkom kog ne poznaješ. Gde je, bre, tu razumevanje? Ja tebe takvu nisam doživeo i zato mi se remeti sve sada. Gubiš se alo, nemoj da se gubiš, bili mi zajedno ili ne. Pazi jer reči koje izgovaraš me i dalje bole - pričao je Dejan kroz suze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žika

pre 2 godine

Milioni gledaju kako muslimanka i hrvat uništavaju srbina !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija