• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

17.11.2021

18:16

JEDNIM POTEZOM UNIŠTIO DALILU! Filip Car se IZVINIO Maji Marinković,! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

JEDNIM POTEZOM UNIŠTIO DALILU! Filip Car se IZVINIO Maji Marinković,! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car se izvinio Maji Marinković, a Dalilu Dragojević je brutalno potkačio.

- Ja moram da se izvinim Maji Marinković koja je operisana išla da mi kupuje poklone koje je neko slomio. Moram da kažem da je Dalilina priča laž. Meni je bilo krivo posle svađe sa Dejanom, pričao sam sa Mikijem o Dejanu, mene je mučilo da li sam ja pogrešio. A ono što je Dalila rekla nema veze sa vezom, ja sam samo pogrešio što sam joj opsovao porodicu, a ostalo mi nije žao. Nakon cele frke sa Dejanom, a ona sada priča o kopačkama, a meni govori kako sam ga razvalio, a onda sa osmehom sve gledala. Nije me nijednom prekinula u raspravi, a toliko je manipualcija uradila. Dejan je povređeniji od mene, ali on radi stvari veoma perfidno. Ja sam njoj govorio da moramo da pravimo kompromise za sve, a ona to ne želi, a ja sam sve dao za taj odnos. Napadao sam njenog bivšeg muža za rad nje, bio sam u krivu za mnoge stvari. Napadala je sve, a ja ne mogu da verujem da neko to radi. Ja nju znam na način na koju je Dejan ne zna. Ja njoj nisam uputio jednu ružnu reč, a njoj sam rekao da se skloni, a ona je legla na mene, ja se gušio a ona tako - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila plače

- Ja nisam znao gde sam, a ona je otišla u emisiju. Za rođendan sam sedeo sa vama, ništa loše nisam radio, a nju je Matora digla, a na slavi se namontirala, pila u kratkoj haljini. Ja sam sedeo na čelo stola, i video da ona pleše sa Osmakčićem. Prvo mu je pevala pesmu dok je on sedeo, i prijalo mu je. Ona je meni prebacivala sa Matinom, a ona daje veliki budžet Osmakčiću, a da ne pominjem treču sezonu i Karića. Osmakčić je flertovao sa njom, pa gledao u mene. Ja sam Osmakčiću to rekao, ona nije terala inat ona je to radila jer je htela. Ona je sa par ljudi plesala, bio je Dino, Petar, Marko... Meni je Osmakčić rekao da su flertovali, a ja sam rekao Đedoviću da ja teram inat donjom glavom, ja je*em ispred nje. Ona posle toga vodi Osmakčića u pušionicu, i ispada joj si*a i kaže vraća se stara Dalila. Ja molio da izađem napolje, a meni nije dobro, stežu mi se pluća. Ona pravi žrtvu, e ja ću njega dizati u nebesa. Ja nju gledam šta radi, nije mi dobro. Meni je Viki prišla da im teramo inat, ali nisam ja u tom fazonu. Ja sam lepo pitao Osmakčića, ali nemoj da ih boli glava kada ja budem je*ao - rekoa je Car, kada ga je prekinula Miljana:

- Ja moram da kažem da sam ja to rekla Caru sve, takođe meni je krvio što Car sada muku muči, a ona pravi žrtvu do sebe, pojavljuje se stara Dalila - rekla je Miljana.

- Da li se tvoj odnos sa Dalilom promenio nakon se*sa? - bilo je pitanje za Cara.

- Ona i ja nismo imali pravi se*s, mi imamo veliku strast, i od toga se pogubim, i imao sam osećaj kao da mi je prvi put koliko sam čekao to,. Jesam se ja zaljubio, ali ona je loš čovek, a meni neće da radi ono što je radila Dejanu. Oboje su loši ljudi, ali Dejan je mudar i perfidan, njegovi komentari utiču na nas - rekao je Car.

- Meni je krivo što sam povredio Maju. Ona je divna, ja se kajem što sam je povredio ona je pravi Car. Ja sam nju poverdio i pre Dalile, što nije ovde sada da se družimo. Ako Maja dođe videćete kakav sam ja kada pogrešim - pričao je Car.

- On je u Beču stajao mirno kada je dobio šamare od Maje, ona mu je bacala patike, i tada si bio kriv i ćutao si - dodao je Mateja.

- Jesam bio sam kriv, a Dalila je ovde kriva, a napada mene - rekao je Car.

- Meni nije jasno ja nisam komunicirao ni sa jednom ženom, a ona je meni radila ono. Je l moguće šta ja sebi radim, ali ja više Dalilu Dragojević, Mujić neću vređati, ali ona je za mene od sada zrak. Jutros je bila moja igra u hotelu, i neka to zna. Ja ću joj dokazati da je kriva, ja sam je ljubio ispod pokirvača, ona je za mene bila žena, a sada je ku*va - rekao je Car.

- Gotova sam, ne mogu! Hajde da zamolimo da ostaneš pored mene - plakala je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija