• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nevena Terzić / Aleksandra Spasojević

20.11.2021

07:45

DEJAN ZBOG DALILE POSTAO MUSLIMAN! KLANJAO JE U DŽAMIJI, PROMENIO IME U HASAN! Ekskluzivno otkrivamo - Informer u Gornjem Šepku!

printscreen

Rijaliti

DEJAN ZBOG DALILE POSTAO MUSLIMAN! KLANJAO JE U DŽAMIJI, PROMENIO IME U HASAN! Ekskluzivno otkrivamo - Informer u Gornjem Šepku!

Podeli vest

Dejan je zbog Dalile postao musliman, tvrdi njihov komšija iz Gornjeg Šepka Suljo Mehmedbegović! Ekipa Informera posetila je ovo selo u Republici Srpskoj, gde rijaliti par ima kuću i u kom i živi otac učesnice "Zadruge" Huso Mujić.

Njihov prvi komšija Suljo tvrdi da zna sve tajne dojučerašnjeg bračnog para. On otkriva da je Dejan uzeo ime Hasan i da pet puta dnevno klanja u džamiji!

Foto: Marko Djoković

 

- Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja i sad se zove Huso! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila - priča Mehmedbegović i dodaje da je njegova kuma pomogla Dragojeviću da nauči sve o islamu:

- Nepismena je, ali zato zna sve sure napamet. Diktirala mu ih je, a on je učio!
Suljo nam je pokazao kuću koju su Dejan i Dalila zajedno izgradili na placu njenog oca. Dom u kom su svili gnezdo i želeli da zasnuju porodicu sada je prazan...
 

Uništili porodicu

- Vidite kako je lepa kuća, zajedno su je gradili. Iskreno, voleo bih da Dejan ostane tu da živi, svi ga volimo. Baš je tužno što je kuća prazna... Ne znam šta da kažem, muka je sve to - priča komšija s knedlom u grlu.


Mehmedović bira reči kada govori o Dalili da ne bi povredio njenog oca, s kojim je blizak. Zbog toga pravi duže pauze u razgovoru i izbegava da uvredi rijaliti preljubnicu:

Dejan: Zbog Dalile sam hteo da zakoljem majku i brata!

Dejan Dragojević je priznao u "Zadruzi" da je zbog bivše supruge Dalile hteo da zakolje majku Biljanu i brata Davida! On je doživeo nervni slom nekoliko sati pošto je potpisao papire za razvod.

Dejan je povređen jer ga je Dalila nazvala "folirantom koji jedva čeka da se pomiri s porodicom, s kojom se posvađao zbog nje". Deki je posle tih reči plakao i lomio po kući, a zatim se zaleteo na bivšu, koja ga je prevarila sa Filipom Carom.

- Ološu jedan, šta si mi uradila! Zbog tebe sam hteo da zakoljem porodicu! A ti se ovde je*eš. Nazivaš me folirantom, a znaš da sam uvek bio na tvojoj strani - urlao je Dejan dok ga je obezbeđenje držalo, a potom se slomio i gušio u suzama.

Foto: TV Pink printscreen

David Dragojević

Dalila je nastavila da ga provocira:

- Ma čim ti brat uđe u "Zadrugu", slizaćete se. Znam da si im sve oprostio! Još ću ja ispasti kriva što si u lošim odnosima s porodicom!

Kad se malo smirio, Dejan se zahvalio Davidu, koji je dostavio papire za razvod u "Zadrugu":

- Hvala bratu na svemu! Sada shvatam da su on i mama za neke stvari bili u pravu.
David i Biljana kažu da je Dejan u afektu rekao da je bio spreman da ih zakolje i da mu sve opraštaju.

- Za njega smo uvek tu šta god da je rekao, znam da će napolju biti sve dobro! Rešili smo se Dalile, najvećeg manipulatora i lažova! Siguran sam da će s vremenom naša porodica biti kao pre ulaska u rijaliti - kaže Dejanov brat, dok majka dodaje:

- Poznajem svog sina i znam da to nije mislio. Sad je konačno slobodan, rešićemo sve probleme!

- Nije lepo što je napravila takav skandal! Čujem da je Deki nekoliko puta doživeo nervni slom u "Zadruzi"! Pa kako da ne doživi, kad gleda ženu s drugim čovekom?! Strašno je to što je uradila! Lepo su živeli, slagali su se... Šteta što su zapeli da zarade pare u rijalitiju, pa uništili porodicu!

Foto: Informer DN

 

Otac je se stidi

Za Dalilinog oca Husu kaže da je dobar čovek i veliki vernik, kog je sve ovo mnogo pogodilo.

- Teško mu je, nekoliko puta je završio u Hitnoj pomoći. Poštuje veru, zato ga je i sramota. Dalilina majka je napustila Husu zbog drugog muškarca, kao što je i ona Dejana. Kakva majka, takva ćerka! - priča Suljo i posle dubokog uzdaha nastavlja:
 

Dalilina majka: Dalila je go*no, nek crknu Mića, Đedović i Sandra

Dalilina majka Emina Mujić besna je što joj je ćerka potpisala papire za razvod u rijalitiju!

Foto: printscreen

"Go*nari, eto vam razvod! Dalila je go*no, a vi svi koji ste doprineli ovome, crknite! Vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja je*ati svima, samo polako! Platiće ta go*na jednog dana, osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda plakala za najmilijima! Od smrada Lepog Miće, Marka Đedovića, Sandre Rešić do ostalih go*ana", napisala je Emina na Fejsbuku.

- Jedva je to preživeo, a sad i ovo u rijalitiju. Ćuti, trpi... Šta će, mučenik, nije Huso kriv što se tako desilo.

Suljo je siguran da je Mujiću mnogo teško pao Dalilin i Dejanov razvod.

- Svi smo se nadali da će se ona opametiti, ali eto, nije... Ne pitamo ga o svemu tome jer znamo da mu je loše. Ne želimo da mu stajemo na muku, ali mnogi mu pričaju iza leđa. Ne o njemu, već o Dalili - završava priču njihov prvi komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Ако смо добро схватили, рогоња Дејан-хасан, појео не једном него два пута оно што се не једе и оно од чега се пита не прави. Аферим идиоте и ниси за боље!

Jovan

pre 2 godine

To je stvar izbora. Šta će sada. Ako se vrati u hrišćanstvo kritikovaće ga da je menjao veru zbog žene. Dali će da promeni veru prema, novoj devojci. To je lepo opisao Singer u romanu "Rob".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija