• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

23.11.2021

19:43

ŠA PROGOVORIO O NOVCU KOJI MU JE IVANA UZELA POSLE RAZVODA, PA OTKRIO ŠOK DETALJE: Svaki koncert mi otkažu, mislio sam da postanem moler!

printscreen

Rijaliti

ŠA PROGOVORIO O NOVCU KOJI MU JE IVANA UZELA POSLE RAZVODA, PA OTKRIO ŠOK DETALJE: Svaki koncert mi otkažu, mislio sam da postanem moler!

Podeli vest

Reper Nenad Aleksić Ša kaže da se nakon razvoda od Ivane Aleksić i raskida sa Tarom Simov plaši da uplovi u novu vezu.

- Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu. Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze, kombinacije, želim da budem sam i to je to. Sa ženama se samo družim - rekao je nekadašnji zadrugar.

Kako kaže, posla ima sve manje zbog pandemije koronavirusa, ali on ne planira da odustane od muzike.

Foto: Marko Đoković

Nenad Aleksić Ša

- Mislio sam da budem moler. Šalim se (smeh). Gde god je zakazan nastup u inostranstvu nekoliko dana pred koncert se otkazuje, ne znam kako će se sve odvijati, ali ja i dalje planiram da se bavim muzikom, ne odustajem - rekao je Ša.

On se zatim osvrnuo i na finansijsku situaciju, pa dodao da mu je bivša žena Ivana Aleksić "sve uzela".

Foto: INSTAGRAM printscreen

Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša

- Sa finansijama sam dobar. Lagan sam za mnogo hiljada evra, ali ne brinem, imam novca, ne brinem o egzistenciji. Naravno da ne bih ulagao sve u pesme, treba uložiti i u neke druge poslove. Ulagao sam novac na sve strane. Bilo je ulaganja i u nekretnine, sada ne, druga strana je sve uzela - kazao je reper za pomenuti medij.

Ša je ispričao i da dok je bio mlađi nije imao mnogo novca.

Foto: TV Pink printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Nisam imao novac za skupe stvari. Bio sam siromašan, ali sam sve to nadoknadio kada sam porastao. Uzeo sam stvar u svoje ruke i sve napravio bez pomoći mame, tate, babe, dede, prijatelja. Nenad Aleksić Ša je sve ovo što vidite danas. Bez obzira na to što su mu drugi rasparčali sve to, ne njihovom zaslugom, neka troše moje krvavo zarađene pare - rekao je Ša, ponovo aludirajući na bivšu suprugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija