• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2021

00:00

DA TE NISAM UPOZNAO RAZVAČILA BI SE IZA BETON HALE, TO TI JE SPECIJALNOST! Dejan nikad žešće opleo po Dalili: Pre mene si bila bludnica, a ja sam te oženio!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DA TE NISAM UPOZNAO RAZVAČILA BI SE IZA BETON HALE, TO TI JE SPECIJALNOST! Dejan nikad žešće opleo po Dalili: Pre mene si bila bludnica, a ja sam te oženio!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević gostujući u emisiji "Amidži šou" progovorili su svom odnosu i otkrili detalje iz braka na koji su stavili tačku nakon što je Dalila uplovila u vezu sa Filipom Carem. Ipak, Car je odlučio da ostavi Dalilu i obnovi vezu sa Majom Marinković koja je nedavno ušla u Belu kuću.

Dalila i Dejan su otkrili da li postoji mogućnost da posle svega ostanu priajtelji:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan Dragojević

- Taman posla, sa njom se prijatelj ne može biti. Praktično nemoguće. Ne želim da imamo kontakt nakon rijalitija. Rekao sam joj uzmi sve, meni ništa ne treba, kuća, Tedi, Jutjub kanal, sve što ovde zaradim će biti nešto moje za novi početak. To je ono što ne može da mi uzme - rekao je Dejan

- Ja sam sad u poziciji da može svako da me vređa, da slušam uvrede. Pet godina sa, valjala, a sada sam najgora. On u dubini duše zna šta je istina. Mazanje očiju ljudima, pravljenje žrtve, i pretvaranje. Budi iskren, izabrala je svoj život, neka ide dalje... Zašto si pokušavao da me vratiš ako sam najgora? Neka budem najgora, ali proći će vreme, proći će sve... Ovo što se dešava sa Filipom... Ja verujm u svoju ljubav prema njemu, a sve ono što on bude uradio je na njemu. Ne želim da po svaku cenu uskačem u njihov odnos, on je mene zvao u izolaciju jer sam predspotavila da će biti potrčci. Rekla sam nema šanse, jer znam na koji način Janjup igra. Ja nisam neko ko će ići da ti drži sveću tamo. Izvoli pa pokaži da ti je stalo i da nećeš ništa napraviti - rekla je Dalila i dodala:

- Mom prijatelju je napravljen problem danas, zbog prisile njegovog brata koji je želeo prisilno da otme telefone mom prijatelju, koji nije iz ovog sveta i čist je... Da bi njegov brat pretio da će doći na vrata i oteti telefone, da bi se moj prijatelj uplašio i prijavio policiji. Šifre su obrisane, a vi veternički mangupi ste poznati po tome - priča Dalila.

- Dva brata žrtve ne možete biti nikada u životu, a ja ću biti ponovo najgora, i van vašeg društva, a vi poštenjačine nađite devojke koje su bolje - dodaje Dalila.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

- Da je ja nisam upoznao, ona bi se razvlačila iza beton hale, to joj je specijalnost. Što ti spominješ Davida, hoćeš da ja tvoje spominjem? Samo ti ne spominji moje, da ja ne bih bio bezobrazan. Šta David radi, to tebe ne treba da interesuje. To što si bila bludnica pre mene, to je tvoja stvar, ja sam te voleo i oženio - rekao je Dejan.

- Zašto si oženio bludnicu, zašto ti je pet godina valjala? - pitala ga je Dalila.

- Na silu, zato si me iskoristila i uzela sve sebi - odgovara Dejan.

- Ponosna stojim, jer sam se udala iz ljubavi i sada ponovo sve uradila iz ljubavi. Tako da me ne zanima više ništa šta ćeš da kažeš, možeš preko mojih leđa kao što si i do sada radio - rekla je Dalila.

- Iz tebe izbija zloba, ja to tek sada vidim - rekao je Dejan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ronaldo

pre 2 godine

Manipulatorko, zla si,pakosna i loš čovek. Tvoja promiskuittna prošlost je došla na naplatu. Droga ti je pojela mozak. Idi kod neuropsihijatra,ako već nisi okasnila. Za tri dana tri različita mišljenja imaš. Prosta si, nevaspitana i bozobrazna.Ima li kraja tvojim prevarantskim radnjama.iskompleksirana si do bola. Da nisi uradila sve te plastične operacije, mogla bi nosem da riljaš zemlju po Šepku.Momci iz Bosne te zovu BATALJONKA,AFTER sa 16 g. si krenula. Tvoj EGO je iznad sega, ja,pa ja.... Ko si ti? Deki je za tebe ljudina, Svi ga u Bosni vole i žale za njim. Ti si bila KUJA i ostala.Varala si ga u braku Izdala si ga, kao i svoju VERU.Nikada ti Deki neće oprostiti, niti će se pomiriti sa tobom.Izjavio je da mu se gadiš..... Svoj prljavi put si izabralasama, sada se vozi....Snosi odgovornost svog činjenja.Omalovasžavaš ga, pljuješ u Zadruzi. biješ pesnica, da te je jedva obezbedjenje skinulo sa njega.Cela gla mu je bila modra...zašto te Produkcija nije diskvalifikovala za fizičke nasrtaje..Obrukala si i bolesnog oca,čestitog čoveka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija