• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

12.12.2021

14:40

OZBILJNE OPTUŽBE! Bivša zadrugarka PODNOSI TUŽBU PROTIV Stefana Karića! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

OZBILJNE OPTUŽBE! Bivša zadrugarka PODNOSI TUŽBU PROTIV Stefana Karića! (FOTO)

Podeli vest

Jedna od glavnih misterija "Zadruge 4" bila je zadrugarka sa kojom je Filip Car spavao pre početka četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Bilo je priče o tome da su to Milica Kemez ili Jovana Ljubisavljević, poznatija kao Misica, sve dok bivša zadrugarka Jelena Batos nije na svom storiju objavila da je to zapravo bila Maja Marinković. Kako je Jelena izjavila, Maja je prevarila Janjuša sa Carem još pre 4. sezone, gde su se navodno upoznali i zbližili.

Kada se sinoć u emisiji "Pitanja novinara" povela ova tema, ponovo je izražena sumnja da je Car spavao sa misicom, a Stefan Karić je ustao i rekao da je ta devojka zapravo Rialda Karahasanović. Ona se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram. Prvo je podelila Jelenin stori i dopisala sledeće:

- Neki dan je moja draga Jelena Batos napisala ovo na svom profilu, pa ću ja da ostavim ovde ovako, neka stoji. Možda zatreba. Pametnom dosta, mada bojim se koliko ima tih "pametnih" - napisala je pevačica.

Foto: printscreen instagram

Rialda objava

Rialda tu nije stala, već je objavila još dva storija.

- Devojka čije ime počinje sa M je inače Rialda - napisala je ironično ona.

Foto: printscreen instagram

Rialda Karahasanović

Na samom kraju, najavila je tužbu protiv Stefana.

- Šalu na stranu, Rumeni će svakako biti tužen. Samim tim, neka onda kaže koji su to moji "dobri" prijatelji rekli, pa da podele sudske troškove. Da ne zaboravim, zajedno sa svakim ovim profilima koji to šire, jer Odeljenje za Visokotehnološki kriminal je svakako pooštrilo svaku istragu - poručila je pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17