• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

18.12.2021

14:45

ŠOKANTAN SNIMAK MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda sve ZAPREPASTILA SVOJIM PONAŠANJEM, javnost ZGRANUTA! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

ŠOKANTAN SNIMAK MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda sve ZAPREPASTILA SVOJIM PONAŠANJEM, javnost ZGRANUTA! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge" zbog fizičkog nasrtaja na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Nakon odlaska sa imanje u Šimanovcima zaputila se u rodni Niš gde se trenutno i nalazi, a odatle je obavestila svoje fanove da se pridružila Tviter zajednici.

- Dragi tviteraši, vidim da se digla prašina da li je zaista moj profil na Tviteru ili ne. Samo da vam se javim i da vam kažem da to zaista jeste moj profil, a šta vas očekuje u narednom periodu - neće vam biti dobro, verujte nije ni meni. Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro. Onaj ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - rekla je Kulićeva.

 

 

Podsetimo, nedavno su se u javnosti pojavile informacije da je Zola navodno držao zatvorenu Miljanu u podrumu u Doboju, jer iz Srbije nije donela dovoljno para da mu da za kocku i dugove.

- Lazar je u više navrata govorio kako je Miljani želeo da pomogne, kako ona nije htela da pije terapiju i da ju je vodio kod nekog psihijatra u Doboju. To je sve istina, ali istina je i da ju je, u trenucima njenog nervnog rastrojstva, trovao lekovima. Umeo je da joj stavi u hranu mnogo veću dozu od preporučene kako bi je smirio. Plašio se na šta je sve spremna i onda je iz tog straha radio nešto što zaista nije lepo. Miljana jeste bolesnik kome je prepisana terapija, ali nije u redu da je neko truje bez njenog znanja. Njemu je najviše smetalo što je ona izbegavala da koristi terapiju kada dođe kod njega u Derventu, jer ako popije lekove, onda ne može da pije alkohol - tvrdi Zolin prijatelj.

Foto: Printscreen You Tube

Lazar Čolić Zola

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija

pre 2 godine

Vi ste gori od tih tz. reijaliti zvezda, o kojem sljamu vi pisete a kazete javnost zgrozena, Vama svima fali daska u glavi. Pozdrav

Lila

pre 2 godine

Ako je neko zaprepascen njenim ponasanjem, onda taj neko treba na lecenje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija