• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2021

22:05

ČLAN PRODUKCIJE ZADRUGE OTKRIO DETALJE O DRAGOJEVIĆIMA! Ovo na malim ekranima nismo mogli da vidimo!

printscreen

Rijaliti

ČLAN PRODUKCIJE ZADRUGE OTKRIO DETALJE O DRAGOJEVIĆIMA! Ovo na malim ekranima nismo mogli da vidimo!

Podeli vest

Voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić gostovala je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, a tom prilikom je prokomentarisala učešće i krah braka Dejana i Dalile Dragojević, kao i njen odnos sa Filipom Carem.

U Dalili ne vidim tu zaljubljenost, ali mislim da ona njega voli na neki specifičan način, kao nekog svog, drag joj je, ali isto tako mislim da ako Car odluči da osvoji Dalilu, uspeo bi, što ja uopšte ne bih isključivala kao opciju i mogućnost da se desi u narednom periodu. Gledaoci jesu šokirani svim ovim dešavanjem, ali rijaliti je faktički tek počeo, do jula ima dosta vremena, ne smem ni da zamislim šta će se sve desiti - priznaje Šopićeva i dodaje:

- Istina je da Dalila ne ljubi Dejana kao što ljubi Cara. Za sve postoje klipovi, ako nekog interesuje, može da ode i uporedi. Isto je i u se*su. Ima tu više strasti, ljudi mogu da podrže ili osude, ali niko ne može da ospori da je tu bila velika strast i zaljubljenost između Dalile i Cara. Dobro su funkcionisali, s obizirom koliko su imali problema, bili su tandem, a sada, kada se Dalila pomirila sa Dejanom, njih dvoje nisu tandem, svako vodi svoju priču - zapaža Ivana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan Dragojević

Ivana je otkrila šta je primetila, a da kamera možda nije uspela da snimi, kada odnos Dalile i Cara u pitanju.

- Ima tu svega, kada bih mogla svojim očima da snimam, bilo bi mi lakše, ali primetila sam da kad god se Car posvađa sa Majom, tu sedi Dalila, on priča viceve i šale naglas, za koje je siguran da će nasmejati Dalilu. On vrlo dobro poznaje njen humor, zna šta je njoj smešno, to je neka komunikacija kojoj moraš da budeš svedok, ne može to tako dobro da usnimi. Svi su, naravno, primetili i poglede, ali na gledaocima je da procene da li su oni slučajni ili ne - kaže Ivana, pa nastavlja:

Foto: printscreen/TVIN

Ivana Šopić

- Nemam nikakve prognoze, ali sam bila sigurna da Dalila i Car neće ući u vezu. Mene neko pita za mišljenje, a ja sve što sam rekla - pogrešila sam, bolje da ćutim! Narod je besan što je Dalila prevarila Dejana, imaju empatiju prema njemu i žale ga zbog cele situacije i donekle su ga zavoleli, dobio je veliku podršku. A on je sada njoj oprostio, sada će verovatno neki gledalac da kaže Dalili u nekoj emisiji: "Ti si ovakva, onakva..." Ja da sam na Dalilinom mestu, rekla bih: "Ko ste vi da mene osuđujete, kada je meni moj muž oprostio?" I ona je tako, na neki način, bacila ljagu sa sebe na njega, nesvesno - rekla je Ivana u pomenutoj emisiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija