• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

28.12.2021

14:45

DRAMA U ZADRUZI! Dejan Dragojević NAPUSTIO BELU KUĆU zbog Dalile! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DRAMA U ZADRUZI! Dejan Dragojević NAPUSTIO BELU KUĆU zbog Dalile! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom noći je održana emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, jedna od tema koja je bila na dnevnom redu, jeste odnos Dalile i Dejana Dragojevića nakon pomirenja, nakon čega je on izašao iz Bele kuće!

- Prebacim situaciju i za Zadrugoviziju koja je bila - rekla je Dalila.

- J l' ti mene zajeb***š? Je l' smo mi posvađani? - pitao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Ti ne znaš da li si posvađan sa mnom - rekla je Dalila.

- Milane, ovo se ovde priča svaki dan. Imam pravo da se smejem - rekao je Janjuš.

- Apsolutno je iskrena, evo ja ti kažem koja nisam dobra sa njom - rekla je Sandra.

- Ja verujem Dalili kad ovo kažem - rekao je Đedović.

- Ja njemu svaki put kažem da ne mogu da podnesem kad gleda u sto i kad me prati. Trudim se, priđem mu, nasmejem se i tako... Odgovarao je Ermini i drugima kad su loše komentarisali, da ti je sreća najbitnija i onda si ovakav. Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno. Rekla sam mu da jeste, samim tim što ja nikada ne bih oprostila prevaru - nastavila je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

Pošto je Dalila iznela svoju stranu priče, na redu je bio Dejan, koji je počeo da plače.

- Ja neću ništa pričati - rekao je Dejan.

- To je to, što ja ne mogu ovo...On to misli, ja mu kažem da se smejemo, ali se on onda vraća na Filipa - skočila je Dalila.

- Ona je ovo sve rekla iskreno - ponovo se ubacio Đedović.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

Marko Đedović je sledeći dobio reč.

- Dalila je od a do š rekla ono što je istina i ono što mi svi sa strane kažemo. Dalila je ovde razumno govorila i razumno je da taj odnos nema perspektivu. Milane, oni su preskočili svo vreme, preskočili su i ušli u vezu. Ona je veći odron od njega sada zato što je ovo rekla...Nek im puste klip kada je Dalila krenula da uhvati Cara za ruku i sve što je rekla ja to potpisujem - rekao je Đedović.

Marko Janjušević je naredni zadrugar koji je prokometarisao Dalilino izlaganje.

- Dalila već zadnja dva ili tri meseca govori to. Ovo što Dejan plače sad, njega nervira što se uopšte priča o tome i to što je razmišljala što je on izgreban. On razmišlja o tome. Rekao sam da će biti sve gore i gore kada budu imali odnose. Ona se vratila njemu da bi se oprala. Ma to je gotova priča. Ovo je samo mučenje koje sada njemu ide u glavu, nikada on neće moći da joj oprosti - rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Janjušević Janjuš

- Njemu jeste loše i bilo mu je loše dok je Dalila bila sa Carem. On je sam kriv za ovo, a za situaciju sa Carem nije bio kriv - rekao je Zola.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17