• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

05.01.2022

13:24

OBEZBEĐENJE JEDVA SAVLADALO JANJUŠA! Nova Maja Marinković je tu, HAOS BEZ GRANICA! "Držite me da ne ubijem KUR*U"! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

OBEZBEĐENJE JEDVA SAVLADALO JANJUŠA! Nova Maja Marinković je tu, HAOS BEZ GRANICA! "Držite me da ne ubijem KUR*U"! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što se u ranim jutarnjim časovima završila još jedna žurka, u Beloj kući nastalo je pravo rasulo, kada su se bivši ljubavnici i prijatelji posvađali.

Naime, reč je o Marku Janjuševiću Janjušu i Aleksandri Nikolić, koji su do sada uglavnom imali nešto skladniji odnos. 

Njih dvoje su urlali preko cele kuće, a na kraju je sukob eskalirao, kada je Aleksandra gađala Janjuša flašom. Njega je to posebno iznerviralo, pa nikako nije uspeo da se iskontroliše, te je nasrnuo na nju, ali ga je obezbeđenje odmah sprečilo da joj fizički naudi. 

Foto: printscreen

Miki Đuričić je sve vreme pokušavao da smiri situaciju, ali ništa nije uspevalo. Detaljnije pogledajte na snimku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija