• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

08.01.2022

08:30

BIVŠI LJUBAVNICI IZAZVALI OPŠTI HAOS! Pljuštale teške UVREDE, Filip žestoko OPTUŽIO Dalilu: GODINAMA SI PRODAVALA LAŽ I MORAL! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

BIVŠI LJUBAVNICI IZAZVALI OPŠTI HAOS! Pljuštale teške UVREDE, Filip žestoko OPTUŽIO Dalilu: GODINAMA SI PRODAVALA LAŽ I MORAL! (VIDEO)

Podeli vest

U toku ''Igra istine'', Filip Car i Dalila Dragojević su nastavili svoju maratonsku svađu, a zadrugari su nemo posmatrali i slušali šta njih dvoje pričaju jedno drugom

- Ti si labilan muškarac i došao je neko ko je jači od tebe. Tebi je jedina prednost što si muškarac i možeš da je**š sve ovde, a ja ne mogu - rekla je Dalila.

- Zato si me pitala sve, da dokažeš da si moćnija - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Tako je...Da je ova Dalila htela tebi da se vrati i da te ostvari na način na kjooji si ti nju, mogla je. Ti ne zaslužuješ mene. Smatram da ne treba uopšte da ideš u izolaciju i tako dokažeš da si muškarac - rekla je Dalila.

- Zašto? - pitao je Car.

- Da ne bi izmišljao ove situacije. Ti si slagao sve što si rekao...Meni je Maja rekla da sam najveći odron zato što sam ušla u odnos sa Dejanom - drala se Dalila.

- Cim ti dam, ti dođeš i onda te šutnem kao kera - rekao je Car.

- Posle ovoga da neko bude sa tobom? Ti si se zakleo u majku i idalje voliš konverzaciju. Pusti ti tok dečka - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Ja da imam glavu, ne bih vas sada slušao - ubacio se Dejan.

- Možda uđe neko drugi, a ja sam se svađala zbog tebe. Na sve moje nedoumice si mi odgovorio. Ti si neko ko je mene ostavio zbog svojih kompleksa i da si loš, a to govori koliko sam ja dominantna. Ja sam za tvoje rezone totalna dominacija, a ti si upravo pokazao strah prema meni, tj. ženi koja ima 64 kilograma - rekla je Dragojevićka.

- Poremetio sam te sa jednom rečenicom - rekao je Car.

- Nisi, samo si mi doazao da te je strah...Ne ti mene ne voliš - rekla je Dalila.

- Nit mi je drago što plačeš, nit mi je drago da ideš kroz ova vrata - drao se Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Kad vidi da sam srećna, on nema razlog da mi priđe, a kad sam srećna, on to vidi kao razlog da mi priđe. Više ne - rekla je Dalila.

- Ti možeš Mićo da kažeš da je za tebe dobra, za mene nije, je l' ti je to jasno? Pusti mi te seljaćke fore - rekao je Car.

- On kad ne zna šta da kaže, on počne da vređa...Ti si se us**lio zbog Dejana, celu noć ga pominješ - rekla je Dalila.

- Ti si godinama prodavala laži moral, ti si dno - rekao je Car

- Niko od vas, niti on, nema šta da mi prebaci - rekla je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17