• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

09:12

DALILA OPTUŽILA DEJANA DA NIJE SPREČIO PRELJUBU SA CAROM! Dragojević je pokosio jednom rečenicom - muk u Beloj kući! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA OPTUŽILA DEJANA DA NIJE SPREČIO PRELJUBU SA CAROM! Dragojević je pokosio jednom rečenicom - muk u Beloj kući! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući bila održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno je bilo postavljeno Dalili Dragojević.

- Kako možeš sa Carem da stojiš mirno, ne maltretiraš ga kao Dekija, njega ne možeš da slušaš, a sa Carem do 10 ujutru pričaš - glasilo je pitanje.

- Plašim se Filipa... Ne znam šta da kažem. Imali smo najnormalniji razgovor u ekonomskom, u izolaciji i to je to. On meni zamera da mu namećem grižu savesti, ako je čovek, sam će je osećati. Ja sam samo rekla kako sam se osećala dok se to dešavalo. Posle toga se on zapitao, tj. shvatio kako je meni bilo. Do poslednje svađe je došlo kad sam ja rekla da ne želim da me grli kad on hoće. Rekla sam mu da to nije prirodno, znam kako je bilo meni kad sam stupila u odnos sa Dejanom. Onda je krenuo da psuje standardno, ono za novac Dejanov i moj... Čujem da se spominje priča vezana za Anu, ja sam mu samo rekla kad mi je rekao da počistimo izolaciju, da mu složi Ana, što je on protumačio kao ljubomornu scenu. Nisam ih imala kad je Maja bila tu, a ne Ana. Filip je sa mnom imao normalan razgovor, rekao da sam se pogubila, da ga probudim u pola noći ako mi treba razgovor. Ja nisam odbijena nigde. Verovatno odbijam od sebe ljude jer sam stvorila oklop, a to ne treba da mi se dešava. Tako da, nisam imala potrebu da ga štipam - govorila je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Kada ti on bilo šta priča, ti stojiš mirno, nije ti ton kao sa Dejanom, Dejana maltretiraš - rekao je Milan.

- Sa Dejanom sam imala drugačiji odnos, živeli pet godina, ovaj čovek je totalno drugačiji sistem. Naravno da ima neraščišćenih računa, sad smo rekli sve. Svako treba da ide svojim pute. Isto tako za Dejana. Moje reakcije su bile nenormalne, ali neće se ponavljati. On je sve vreme trebalo da kaže ono što je danas, što je bilo u dubini duše zakopano. Kako prolazi vreme, pokazaće se ko je šta je. Očigledno se nismo upoznali kolektivno. Ostalo je pet meseci da se upoznamo kakvi smo zaista. Danas sam pričala, trebalo je da me osvesti reakacijama kad sam krenula sa Filipom, a ne majicama i pričama o tarabama - govorila je ona.

- Kakvo sr*nje. Kad sam je polio vodom i rekao da ne prilazi, hladan tuš, ona meni: "E sad ćeš da vidiš šta ću da radim". Pričaj iskreno, ne laži više! - skočio je Dejan.

- Ovaj čovek će tek sebe da pokaže, ovo je čovek koga ja nisam upoznala. Danas mi je opsovao i mamu i tatu - uzvratila je Dalila.

- Kako si čula u takvom rastrojstvu? - uzvratio je Dragojević.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

- Ne bih više o tome, neka mu je sa srećom. Ja znam da sam neko ko će se izboriti napolju i sa komentarima, neću padati pod pritisak. Filipova greška je samo što me nije ostavio na normalan način i što su bile uvrede. Nije on mene naterao da budem sa njim - priznala je Dalila.

- Ovo je sada spuštanje lopte sa Filipom, jer je odj**ana od moje strane - rekao je Dragojević.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija