• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

09:18

DALILA JE IZIGRALA DEJANA, NIJE TREBALO DA JOJ OPROSTI PREVARU! Car opleo po Dragojevićima: Bilo bi joj lakše da prizna neke stvari!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DALILA JE IZIGRALA DEJANA, NIJE TREBALO DA JOJ OPROSTI PREVARU! Car opleo po Dragojevićima: Bilo bi joj lakše da prizna neke stvari!

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja novinara", a jedno od pitanja postavljeno je Filipu Caru.

- Care, ajde malo da pričamo o tvom i Dalilinom odnosu koji je pomalo topao i hladan. Zar stvarno ne vidiš da si dobro doneo, da joj čak i tvoje reči prijaju, ali ti neće reći zbog neke sujete - pitao je novinar.

- Ne znam ni sam šta bih rekao. Sve mi se menjalo iz momenta u momenat. Nisam baš mnogo imao komunikaciju sa njom, osim za crnim stolom. Tih pogleda nije bilo puno puta, ali znam da je teško završiti neki odnos i nemati nikakav kontakt. Smatram da je greška onaj moj prilazak dok je ona plakala...Ja sam stvarno prišao jer mi je bilo žao, ali mislim da nisam ni njoj ni sebi napravio ništa ovim prilaskom. Ona hoće sebi da dokaže da je u pravu za nešto, ali ti neki ljudi koji joj pričaju okolo, duvaju i u jogurt jer su se na mleko opekli. Nisu za sve u pravu, nisam je ni slušao, pošto sam u nekim svojim mislima. Funkcionišem da kad treba i rasprava i razgovor, da to bude kad ja hoću, da ja biram kad je meni do rasprave, svađe, a ne da me neko u to odvede i da neko manipuliše sa mnom. Nisam ništa postigao, jer sam je uvredio, ali sam očekivao da će se promeniti i da neće vređati Dejana i svađati se sa njim - rekao je Car.

Foto: printscreen

Filip Car

- Možda bi pokušala da pobegne ili šta god, a ti si joj prišao i smirio je. Ne možeš da očekuješ da možeš da joj promeniš čitav majnd set. Ne možeš da pukneš prstima da ona bude bolje - rekao je novinar.

- Ne može, zato što sam ja pokušao sa 202 hiljade razloga pokušavao, zašto bih onda i sa dva. Ko sam ja da joj pričam i da me ona rezonuje i posluša? Koliko god bolesno to zvučalo i izgledalo, možda bi i ona mene mogla da savetuje dobro. Njoj je to škodilo, meni više ne može ništa - nastavio je Car.

- Ti i Dalila imate neku vašu vrstu komunikacije. Vi se nadmudrujete, flertujete i imate razgovore u šiframa - rekao je novinar.

- Ne znam šta da ti kažem. Ja opet kad bih joj prišao, ne znam šta bih sa njom pričao. Ovo sa Dejanom, kada gledam, mi je serija sa različitim epizodama. Ovo sad sa Dejanove strane poštujem, ali stvari koje sada zamera, trebao je ranije i nije trebao preći. Razumem i njega, izigrala ga je na neki način. Kad me neko kad sam ja raspoložen, kao juče, potakne me na svađu, dobiće lošu reakciju ako smatram da je zaslužuje. Neutralan sam i tako će i ostati...Prošla godina mi nije bila nauk ni lekcija. Upoznao sam nove devojke, kad sam izašao, isto mi je bilo. Vratio sam se ovde i opet sam krenuo u isti vrtlog - pričao je Car.

- Ti si pričao da ti se nameće, pa si sam rekao da si sam shvatio gde si grešio, a sad kažeš namećete mi - rekao je novinar.

Foto: ATA Images

Dalila i Dejan Dragojević

- Ja se vraćam u autobus i kažem mojoj majci dokle više ovo, pa mi je ona rekla da me tako nije odgajala i da bi mi na čelo napisala sva dela koja sam uradio i da mi se napiše JMBG. Ja imam dela kao Ivo Andrić, ali ti je to kao i na traci za trčanje, piše da si pretrčao 100 kilometara, a ustvari si u tom kvadratu...Moj plan je da barem malo iskliznem sa strane i da njihov odnos i živote prepustim njima. Trebam biti neko ko će, što blaže po sebe, ograditi sebe i ne povređivati njih dvoje - rekao je Car.

- Je l' te nervira što Dalila neće da prizna da joj prija kad je zagrliš ili poljubiš - pitao je novinar.

- Ja nju u nekim stvartima i momentima shvatam, dok u nekima uopšte ne. Bilo bi njoj lakše da sebi neke stvari prizna. Ne zbog mene, Dejana, nego zbog sebe. Nekad se probam staviti u njenu kožu. Ona je ta centrala, povredila je i povređena je. Sva struja ide kroz nju, kao u strujnom kolu. Ona mora da živi sa nekim ko je nju povredio i koga je ona povredila. Ja vučem te pogrešne poteze ceo život. Rekao sam joj, u jednoj svađi, da ne bude ja - rekao je Car.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija