• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić

28.01.2022

18:37

POSLE NJENIH REČI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! DALILI NEĆE BITI DOBRO KADA ČUJE! Aleksandra Subotić raskrinkala bivšu jetrvu, NI CAR I ŠA NISU BOLJE PROŠLI!

printscreen

Rijaliti

POSLE NJENIH REČI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! DALILI NEĆE BITI DOBRO KADA ČUJE! Aleksandra Subotić raskrinkala bivšu jetrvu, NI CAR I ŠA NISU BOLJE PROŠLI!

Podeli vest

Svi pričaju o emisiji “Zadrugari na skeneru”! Pogledajte je i vi! Naš novi gost je Sandra Subotić!

Bivša učesnica rijalitija je bez dlake na jeziku komentarisala aktuelana dešavanja iz rijalitija i iskusnim okom skenirala ponašanje učesnika.

BUDITE PRVI! POGLEDAJTE ŠTA JE ALEKSANDRA REKLA:

Odnos Dejana i Dalile je opsesivan

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

Dejan Dragojević je počeo da se muva sa Aleksandrom Nikolić Aleks.  Zadrugari spekulišu da je ovo samo njegova igra, međutim čini se da se Dejanu zaista sviđa Aleks, ali Aleksandra Subotić ne misli tako:

- Mislim da je to još jedna prazna priča. Dejan definitivno jedinu ženu koju vidi tamo je Dalila i šta god ona uradila on će preći preko toga. Verujem da će Aleks potrčati za njim, ali čisto da bi dobila pet minuta pažnje – smatra Aleksandra i dodaje da je odnos Dragojevića bolestan:

- Ja bih odnos Dejana i Dalile nazvala nekom vrstom opsesije. Ja Mislila sam da je to jedna velika ljubav, makar su tako sve pretstavljali. Poznajem ih duže nego svi rijaliti učesnici u “Zadruzi” i ja znam ko su oni i kakavi su oni ljudi mimo rijalitija i stvarno sam mislila da su oni u jednom odličnom braku, ali definitivno ovo je neka vrsta opsesije. Mislim da Dejanu fali majčinska ljubav, a da mu je Dalila u isto vreme bila i majka i žena – poručuje Subotićka.

Car ne voli ni jednu ženu

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

Filip Car je saznao da se Maja Marinković ponovo viđa sa Milanom Jankovićem Čorbom. Hrvat je poludeo od besa, ali se trudi da i dalje bude mačo frajer, pa priča cimerila da mu je laknulo

- Što se Cara tiče ja mislim da je on odličan rijaliti igrač i da mu nije stalo ni do jedne žene. Ako nekoga voliš onda činiš da ta osoba bude srećna, da se oseće posebno i voljeno – kaže Subotićka koja je prokomentarisala i Filipov odnos sa Majom:

- Njegov odnos sa Majom je do jedna klasična boleština. On je dosta dobro provocirao i namamljivao, a ona je ispala ljubomorna budala. Filip voli samo sebe! On je sutra dan po Majinom izlasku već doveo drugu devojku u krevet.

Dalila je posesivna

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

Zbog Dejanovog flerta sa Aleks, Dalila puca od ljubomore. Ona je preplakala pola večeri uz vapaje da i dalje voli Dejana i da želi da ga vrati.

- Definitivno mislim da je to veliki šok za Dalilu bez obzira na sve čak i da nisi u vezi sa nekim ko ti poklanja pažnju  i kada prestane da ti poklanja realno treba se zabrinuti. Dalila je jako posesivna osoba i mislim da jeste ljubomorna. Ona bi da on ne bude sa njom, ali da nema ni jednu drugu devojku. Dalila nije mala devojčica da bi pravila ovakve greške. Definitivno je o svemu ovome trebala ranije da razmišlja. Ja sam u šoku da je ona došla na televiziju, prevarila svog supruga i nastavila takvu priču kakavu je nastavila i ne mislim da se kaje zbog bilo čega.

Ša je psihopata

Foto: Youtube printscreeen

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša je počeo da hladi Taru Simov, te je sve bliži sa Anom Jovanović. I dalje je svima nejasno da li reper ima nove simpatije ili samo želi da napravi ljubomornom Taru.

- Tara je njega proglasila psihopatom, valjda bi trebala da bude srećna da joj se skine sa grbače. Ja mislim da je Ana Jovanović pokazala da je laka devojka i da je to njena velika mana što se tako prezentovala. To je devojka koja je ušla unutra i na mene kao gledaoca ostavila utisak lisice.  Spremna je na sve da bi se istakla u rijalitiju. Mislim da i ako se Ša zaljubi u nju ta ljubav bi jako kratko trajala. I da bude obostrana emocija to je sve od danas do sutra.  Ne može da prođe gore nego sa Tarom iskreno.

Iako je ša hladio Taru, ponovo su se zbližili i sve tako u krug.

- Meni taj njihov odnos nije jasan, jer ako je Ša psihopata zašto ona njemu ostavlja svoje kuče da joj čuva. Ša i ja smo imali korektan odnos zbog moje majke, ali ja mislim da je on veliki ljigavac. I sve i da Taru ne napravi ljubomornom mislim da će ona reagovati samo zbog rijalitija.

Dalila daje povoda Caru da je vređa

Foto: printscreen youtube/tv pink

Dalila Dragojević i Filip Car

Dalila je zbog Filipca Cara stavila na kocku svoj brak, međutim on sada koristi svaku priliku da izvređa bivšu ljubavnicu. Poslednji put je izvređao Dalilu jer ga je probudila.

- Dalila je Filipu dala povoda sa tim što je uradila da on nju vređa, svi vidimo kakav je Car. Dala mu je materijala i nju sada svako može da vređa, ko god uđe sada u rijaliti on će nju da opljuje. Ja nikada ništa gore nisam gledala nego kada je on gađao. Bacao joj stvari, vređao, meni je to bilo užasno i kada je ona prešla preko toga, prećiće preko svega – kaže Aleksandra.

Ona smatra da Filip ne voli Dalilu:

- Mislim da je Filipu bila privlačna Dalila kao udata žena i da je to bila njegova taktika, način na koji će da se istakne . Ta priča da žena prevari muža još nije bila do sada i on je svesno išao ka njoj u tom smeru. On ne može biti zaljubljen u nju, ako je ostavio zbog Maje i dovede je u situaciju da je omrzne cela Srbija zbog toga što je uradila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija