• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype/Informer/D. I.

03.02.2022

15:53

BILA JE GOLA I BOSA, SLALA SAM JOJ 8.000 DINARA MESEČNO Kuma Dalile Dragojević otkrila kako joj je zadrugarka IZVLAČILA PARE!

Informer

Rijaliti

BILA JE GOLA I BOSA, SLALA SAM JOJ 8.000 DINARA MESEČNO Kuma Dalile Dragojević otkrila kako joj je zadrugarka IZVLAČILA PARE!

Podeli vest

Kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića otkrila je šokantne detalje o paru

Gordana Vasić koju je Dalila zvala za kumu na venčanju sa Dejanom, otkrila je kako joj je Dragojevićka izvlačila novac i koliko joj je davala:

Foto: printscreen

Od fanova dobijala novac...

Gordana kaže da nije očekivala da će je oni uzeti za kumu, pa su je jedne subote pozvali na venčanje koje je održano u ponedeljak.

- Razočarana sam njihovim ponašanjem u rijalitiju. Mislim da se kod nas kumstvo shvata kao nešto posebno, ali sam ostala iznenađena kada me je Dalila pozvala da joj budem kuma. Ja sam bila njen fan i podrška u svakom smislu te reči. Slala sam im poklone, materijalne stvari, ali sam i bila podrška njima kao paru - počela je Gordana.

Foto: red tv printscreen

Kuma Dalile i Dejana

Gordana ističe da je ona sa još dve administratorke bila apsolutna podrška i da je uvek ispunjavala sve Daliline želje i prohteve.

- Ona je faktički ovde došla gola i bosa. Ne mogu da kažem da mi je lično tražila novac, ali se u rijalitiju obraćala svojim fanovima i tražila da joj pošalju stvari i sve što treba. Ja sam negde svake nedelje slala od pet do osam hiljada dinara, ne mogu da kažem koliko je to tačno novca ukupno, ali je sigurno velika suma - kaže ona.

Ono što je Gordana rekla, a što je izazvalo veliku pažnju, jeste priča kako su se Dalila i Dejan verili u rijalitiju.

- Kada su oni stupili u vezu onda smo im slale zajedničke poklone. Onda je došlo vreme za veridbu, znali smo da oni nemaju novca da kupe prsten. Mi smo u okviru te grupe skupljali novac i kupili verenički prsten koji je Dejan poklonio Dalili - dodaje Gordana Vasić.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17