• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.02.2022

22:47

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO ZADRUGARA: On je za posmatranje, odlepio je za klinkom koja ga ponižava!

Rijaliti

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO ZADRUGARA: On je za posmatranje, odlepio je za klinkom koja ga ponižava!

Podeli vest

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su dobili tajni zadatak, a morali su u stopu da prate Nenada Aleksića Ša.

Karić i Janjuš su ispunili zadatak, a Veliki šef im je ispunio želje. 

U "Zadrugu" je, Stefanovom željom, ušla Jovana Ljubisavljević, koja je provela određeno vreme u rijalitiju sa svojim dragim, dok je Janjuš izašao iz zadruge kako bi video ćerku Krunu.

Posle svih ovih dešavanja u Beloj kući oglasio se Osman Karić, Stefanov otac.

- Janjuš mače, Stefan pače, a Ša plače" Oduševljen sam idejom i celom tom pričom koja je unela malo šale i smeha, za nas kao publiku koji sve to pratimo, a i za same zadrugare. Lično meni se dopalo, baš su mi bili smešni u tim kostimima. Moram priznati da Janjuša nikako nisam mogao da vidim kao malu macu, delovao mi je u tom kostimu kao bengalski tigar kojem još samo fale kandže i sabljasti zubi. Šalu na stranu, ali zadatak im ni malo nije bio lak. Trebalo je biti pored čoveka koji je trenutno izgubio sve kriterijume jednog normalnog muškarca - rekao je Osman, pa dodao:

Foto: TV Pink printscreen/Printscreen Instagra/karic_osman

Oglasio se Osman Karić

- Žao mi je sto ovo moram reći, ali Ša je dečko za posmatranje, neko ko je navučen i opsednut Tarom. Dečko koji voli ponižavanja od strane Tare, Ša je čovek koji je sebi dozvolio da u četrdesetim godinama odlepi za jednom opet nezrelom i bahato klinkom, koja ga ne poštuje. A i zašto bi ga poštovala, kad je provalila da on to voli. Ša je najzad shvatio da je mazohista, da mu je to fetiš i se*s droga od koje će se teško izlečiti. Svaka čast Marku Janjuševiću i Stefanu Kariću koji su pored njega proveli 48 h. Mislim da su pratnju prekinuli na vreme, jer da nisu možda bi se i oni navikli na Šaov sindrom, pa i sami postali bolesnici - rekao je Osman Karić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija