• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

01.03.2022

07:20

PAPARACO RIJALITI ZVEZDA NAŠLA BAŠ BOGATOG MOMKA   U 'mečki' od 150.000E kupuje jogurt i pecivo!

Informer

Rijaliti

PAPARACO RIJALITI ZVEZDA NAŠLA BAŠ BOGATOG MOMKA U 'mečki' od 150.000E kupuje jogurt i pecivo!

Podeli vest

Iva Grgurić vozi automobil od čak 150.000 evra! Pobednica "Zadruge 3" od svog bogatog dečka za šest meseci veze dobila je mercedes G glase, kojim ide svuda, a parkira se gde god poželi!

Tako ju je naš paparaco zatekao kad je parkirala auto na pešačkom prelazu da bi, verovali ili ne, otišla u pekaru po jogurt i pecivo!

Foto: Informer

Iva Grgurić
Ogladnela


Starleta je oko 10 ujutru izašla iz skupocenog auta i krenula u pekaru. Nimalo nije žurila iako je kola ostavila na pešačkom! Očigledno joj bogati dečko plaća kazne za nepropisno parkiranje, pa ne mora o tome da brine... 

Foto: Informer

Iva Grgurić

Odustala od 'Zadruge' zbog dečka

Iva Grgurić planirala je da se vrati u "Zadrugu", ali je odustala zbog dečka! Pobednica treće sezone Pinkovog rijalitija planirala je da u "Zadrugu 5" uđe sa drugaricom Majom Marinković, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak sa momkom ode u Ameriku!

U pekari se zadržala svega tri minuta. Izgleda da je baš ogladnela, pa je odmah otvorila jogurt i počela jesti pecivo! Tad su je spazili prolaznici i nastala je opšta pometnja - svi muškarci su gledali samo u nju. Iako je napolju bilo nekoliko stepeni iznad nule, bivša pobednica "Zadruge" šetala je bez jakne i pokazala go stomak.

Skakala od sreće


Posle doručka pozvala je dečka telefonom, a on joj je očigledno rekao da pogleda šta joj je ostavio u prtljažniku. Iva se zaprepastila kad je u automobilu našla buket sa 101 crvenom ružom, koji je imao i posvetu. Skakala je od sreće, ko zna šta joj je momak napisao! Cveće je stavila na prednje sedište i snimila nekoliko selfija, verovatno za svoj profil na Instagramu, gde je prati čak 226.000 ljudi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17