• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.03.2022

18:03

TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina zapretila iznošenjem informacija, Dragojevićka pobesnela: Eto, bacam magije!

Printscreen You Tube

Rijaliti

TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina zapretila iznošenjem informacija, Dragojevićka pobesnela: Eto, bacam magije!

Podeli vest

Rat u Beloj kući još nije ni počeo!

Zadrugari su imali priliku da pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom SpasojevićTarom Simov.

Prva je situaciju prokomentarisala Ana Spasojević.

- Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj - rekla je Ana.

- Ja ne znam šta je, verovatno je videla nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrejemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smejati njoj kada se bude kočila - rekla je MC Aleks.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari - rekla je Martina.

Foto: Printscreen/You Tube

- Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan - rekla je Dalila i dodala:

- Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža - rekla je Dalila.

- Ja se ne kajem za to što sam rekla - rekla je Martina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija