• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2022

17:27

POZNATI NOVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA NADEŽDE BILJIĆ! Nakon hospitalizacije pevačica se oglasila (FOTO)

Rijaliti

POZNATI NOVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA NADEŽDE BILJIĆ! Nakon hospitalizacije pevačica se oglasila (FOTO)

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić nedavno je hitno hospitalizovana zbog koronavirusa

Nadežda je uspela da pobedi opaki virus, a to je potvrdila objavom na svom Instagram storiju. 

Pevačica je objavila zajedničku fotku sa svojim izabranikom Tomom Panićem, kako zajedno u Svilanjcu provode sunčan dan, što je odličan pokazatelj da je sa pevačicinim zdravljem sada sve u redu.

Foto: printscreen instagram/nadezda_biljic_official

Objava Nadežde Biljić

Podsetimo, Nadeždin suprug Toma Panić nedavno se oglasio i otkrio da je njegova ljubav završila u bolnici:

- Nadežda je bila u lošem stanju, dehidrirala je, pozitivna na koronu je bila, mislim da sada nije trenutno, ali sa druge strane, sada je sve u redu, sve je okej, osetljiva je ona inače, problem u celoj priči vezano za koronu je dijbatebes, jer se peo i do 24, visok je bio, nije mogla da jede, a kako da joj damo insulin ako ne jede, ali je sve super, sve je okej, sada je šećer u redu, popravili su se rezultati, ja neću da rizikujem ništa, bitno je da je sada super, oporavlja se! Vitamini, sve što ide propratno, polako je počela i da jede, sve je kako treba - izjavio je Panić  nedavno za Republika.rs.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija