• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

18:57

SANJA STANKOVIĆ NAKON VESTI O HAOPŠENJU ZBOG PROSTITUCIJE: Nemam šta da krijem! Evo šta je istina!

printscreen

Rijaliti

SANJA STANKOVIĆ NAKON VESTI O HAOPŠENJU ZBOG PROSTITUCIJE: Nemam šta da krijem! Evo šta je istina!

Podeli vest

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je bivša zadrugarka Sanja Stanković navodno uhapšena u akciji hapšenja elitnih prostitutki

Sanja se sada prvi put oglasila tim povodom, te je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" dematovala naslove medija.

- Nije prvi put da me povezuju sa tom pričpom, to su priče rekla-kazala. U Zadruzi ljudi kad se svađaju iznose neistinu. Kad se desilo to hapšenje, ja nisam bila u Srbiji. Sa svojim dečkom sam došla da proslavim rođendan svoje majke u Švajcarskoj. Nije mi bilo dobro kad sam videla naslove da sam uhapšena. Čitam razne gluposti i nebuloze. Nije istina da me policija zvala, moja advokatica će se pozabaviti tim odakle je to krenulo - istakla je Sanja i dodala da ona nema dodirnih tačaka sa brojnim devojkama koje se u tom kontekstu ovih dana pominju u medijima.

Foto: printscreen

Sanja Stanković

- Te devojke koje su pohapšene stvarno ne znam ko su! Glupo je da mašu mojom slikom i da pojedini voditelji komentarišu! Nemam šta da krijem, ne postoje nikakvi dokazi da sam ja deo toga. Meni više ništa nije jasno, moje ime se baš provlači! Moram da se pravdam zbog nečeg što nije istina! Mami je propao rođendan, meni je ceo vikend propao. Taman sam sredila život kako treba, ali to očigledno smeta - zaključila je Sanja Stanković u ''Premijeri''.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17