• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

08:25

ZOLA OTKRIO TAJNU MILJANE KULIĆ! Evo šta mu je rijaliti zvezda rekla - isplivalo sve na videlo! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZOLA OTKRIO TAJNU MILJANE KULIĆ! Evo šta mu je rijaliti zvezda rekla - isplivalo sve na videlo! (VIDEO)

Podeli vest

Lazar Čolić Zola progovorio je o odnosu sa Miljanom Kulić, pa otkrio šta mora da se desilo da bi bili ponovo zajedno

- Ti i Miljana ste ponovo zajedno, kako je došlo do toga? - pitao je voditelj.

- Naš odnos je blizak, tu sam šta god da treba, ona mene zagrli i ja nju i to je to. Nije bilo poljubaca. Kada samo išli na Zadrugoviziju ona je mene poljubila i zagrlila. Ona mora biti svesna da mi nećemo ući u odnos jer ja nemam poverenja u nju. Ja treba da dobijem poverenje da će da se ponaša normalno. Naš ulazak u odnos treba da donese dosta toga. Ja pokušavam sa njom da dođem do nekih razgovora ali džabe. Ja sam joj rekao da ako uđemo u vezu ja ne bih više želeo da se razdvajamo. Ona stalno ima potrebu da mi prebacuje neke stvari za Nevenu i Irmu... - rekao je Zola, pa nastavio:

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić

- Voleo bih da dobijem poverenje u nju, posle tri godine nismo našli zajednički jezik, nećemo ni sada. Ja sam mnogo težak u odnosu, imam neke potrebe i znam da i ona ima, njoj sve smeta i svako. Znate kakav je odnos ona imala sa mnom, kakve su tu reči pale - pričao je Zola o Kulićima, pa dodao:

- Ne bih poželeo takav odnos nikome. Spreman sam na rizik, da joj dam doznanja da mi nikada nećemo biti zajedno. Neke stvari zavise i od mene i od nje, videćemo šta će se dešavati. Ima još dva meseca do kraja. Mora da shvati podrška i porodica da ja svoju glavu moram da čuvam. Ja želim sa njom ako ona promeni neke stvari - priznao je Čolić.

Foto: printscreen

Zola želi da se pomiri sa Miljanom

- Ona meni kaže da nema gde da se vrati, ja joj kažem da ima uvek ako bude normalna. Ja želim da imam poverenje u nju, ja joj napravim kafu, vozim nije mi teško ali tražim od nje da i ona bude korektna i poštena.... Više nemam nikakvu nadu... - otkrio je Lazar Čolić Zola Miljaninu tajnu, a da li zaista nema gde da se vrati, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17