• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

21.04.2022

16:33 >> 18:48

KAD BIH JA UŠAO U ZADRUGU, KAKO BI RIBE TADA PADALE! Otac Maje Marinković oštro o Caru!

printscreen

Rijaliti

KAD BIH JA UŠAO U ZADRUGU, KAKO BI RIBE TADA PADALE! Otac Maje Marinković oštro o Caru!

Podeli vest

Taki otkrio da li Maja ima novu ljubav

 Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, često komentariše dešavanja iz rijalitija čiji je član nekada bila njegova ćerka.

Foto: printscreen instagram

Maja i Taki Marinković

Ona je tada bila u emotivnoj vezi sa Carem, a Taki je, za početak, otkrio javnosti ima li Maja novu ljubav.

- Ne znam da li ona ima novu ljubav, je l' ima nekoga? Ona jeste srećna, ali neće da mi kaže ništa, mi ne pričamo o tome. Ja nju nikada nisam video ni sa jednim dečkom, osim onoga što je bilo na televiziji, ali to je nešto sasvim treće, evo i Sanja je poklekla, znači to je tamo skroz drugi svet, pljuvala je sve i na kraju i ona pade - iskren je Taki.

Najpoznatiji "rijaliti tata" našalio se na tu temu, a zatim izneo iskreno mišljenje o bivšem zetu, Caru.

Foto: Printscreen You Tube

Taki Marinković

- Šta bih ja tek uradio kad bih ušao, kako bi ribe tada padale - rekao je Taki kroz smeh, a onda ozbiljno osudio Carevo ponašanje:

- To je toliko ružno da se neko ponaša prema ženama, imaš majku imaš sestru i tako se ponašaš, ja nisam naučio na takve stvari, život je toliko kratak, ne možeš sa nekim, ne možeš, a ne da se posvađaš sa Dalilom i vređaš njenog oca, nije on ništa kriv, to je nemoć i ružno jako - zaključio je Marinković.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17