• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.04.2022

14:16

GDE ĆEŠ DALILU OŽENITI? - Đedović opleo po Dragojevićki, a prema Viktoriji je bio JOŠ BRUTALNIJI!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

GDE ĆEŠ DALILU OŽENITI? - Đedović opleo po Dragojevićki, a prema Viktoriji je bio JOŠ BRUTALNIJI!

Podeli vest

Nije štedeo reči

Marko Đedović i Anđela Đuričić sedeli su u dvorištu, pa su sve vreme ćaskali o dešavanjima iz Bele kuće.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nije isto kad se opr**š napolju i ovde. Ne upire narod prst u tebe. Fizički je isto, ali mentalno nije. Nije isto, kad ti baba gleda kako nekome žvaćeš đ**u. Zamisli komšije prolaze i smeju ti se što si na televiziji nekome žvakao đ**u. Mi svi znamo da se i naše komšije pr**ju i ostalo, ali ne dođem kod komšije u bračni krevet i gledam ih - rekao je Đedović.

- Užas - rekla je Anđela.

- Još Viki sinoć kaže: "Imam bolji tempo". Bravo majko maloletnog deteta. Užas bre! - rekao je Đedović.

- Njega boli du*e. I jedna i druga su ga čekale u krevetu. Ova u izolaciji, ova vamo. One su devojke koje čekaju muškarca u krevetu - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen/You Tube

- Za njega je to lakše progutati, ali za njih... Ja kad bih pričao istinu, izbio bi treći svetski rat. Šta kao iskrenost? I ono Mićino da treba da budeš iskren. Šta kao, utrčim u kuću kod kumova i napljujem ih. Ma odakle vam ideja? Danas se pošalje poruka preko stola. Isto tako, kad kažeš moralna ku**o, one kao, pa dobro. Kakve su to moralne i nemoralne ku**e. Pleonazam čisti - pričao je Đedović.

- Mada, ne bi me čudilo da narod misli da smo mi totalno ludi - rekla je Anđela.

- Ma da bre... Gde ćeš Dalilu u crkvi oženiti? Odeš kod matičara pa mu kažeš da ćeš ovu da pr**š ceo život, pa mu se zakuneš u njegov pečat. Dođeš ovde i vičeš da je brak institucija. More ma*š bre. Kakva ljubav za ceo život? Da postoji, ne bi bilo u bajkama - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija