• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

23.04.2022

22:13

NAJTVRĐA JAJA SU DEFINITIVNO MOJA! Milan Milošević otkrio kako će provesti Vaskrs, a vaskršnji doručak je UVEK ISTI!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NAJTVRĐA JAJA SU DEFINITIVNO MOJA! Milan Milošević otkrio kako će provesti Vaskrs, a vaskršnji doručak je UVEK ISTI!

Podeli vest

Nije navikao da gubi u kucanju jajima, a kako sam kaže, maher je da izabere najjače i uvek pobedi!

Voditelj najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge" i jedan od omiljenijih među publikom i gledaocima, Milan Milošević, zagorepomenuti portal portal otvorio je dušu o najradosnijem hrišćanskom prazniku, Vaskrsu, pa je otkrio kako će ga i gde proslaviti.

Foto: Informer

- Ovaj Vaskrs cu provesti kod kuće sa majkom, kao i prošle godine - otkrio je voditelj.

Kada su u pitanju uspomene koje ga vežu za ovaj praznik, a kojih se rado seća i dan-danas, Milan je imao da kaže:

- Što se uspomena tiče, zauvek ću pamtiti Vaskrs koji nisam mogao da provedem sa majkom zbog posla u Grčkoj, a i jedan koji sam proveo u bolnici, jer sam operisao slepo crevo pred sam Vaskrs. Pamtim decu koja su dolazila na vrata kako bi skupili što više jaja, a tada je majka, recimo, preko 100 jaja farbala. Danas se to svelo na neku mnogo manju količinu, možda desetak, dvadesetak - rekao je Milan, pa je dodao:

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

 

- Najlepse što pamtim jeste prva zajednička jutarnja kafa sa porodicom, kao i rana prelepa trpeza koja će, siguran sam, biti i ove godine bogata i raznovrsna, možda čak i bogatija nego prošle. Ne znam zašto, ali to sam rekao i prošle godine, baš se radujem šarenim jajima, koja prosto obožavam i jedem ih kao da nikada nisam jaja jeo u svom životu - dodao je on.

Što se tiče bogate trepeze, za koju je naveo da će biti bogata i raznovrsna, otkrio je ko će "zasući rukave" i da li će nešto promeniti po tom pitanju, ove godine.

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

 

- Što se tiče bogate trpeze i ove godine će biti zaduženi ljudi koji se bave keteringom, jer moja majka nije više zdravstveno dobro, da bi se maksimalno posvetila tome, kako ona ume. Svakako će se na trpezi naći "sve i svašta", a od svega bih izdvojio vaskršnji doručak. Volim da jedem suvo meso, jaja, mladi luk. Tako mi je od malena, a ja se do današnjeg dana, po tom pitanju, nisam promenio - naveo je voditelj.

Jedno od glavnih obeležja Vaskrsa jeste farbanje i kucanje jajima, a u tom segmentu tvrdi da veruje da će da izađe kao pobednik:

- Kada je to u pitanju, ja sam oduvek bio maher da izaberem najjače jaja i oduvek pobeđujem. Najtvrđa jaja su definitivno moja. Postoji caka koju imam kako bih proverio to, a neću vam ni ovog puta odati tajnu koju mi je odao moj pokojni stric - rekao je Milan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija