• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

24.04.2022

21:17

RODITELJI SU MI STALNO PRAVILI "ZVRČKE" Barbara Bobak i Darko Lazić slave prvi zajednički Vaskrs, a evo ko će još biti sa njima!

Informer

Rijaliti

RODITELJI SU MI STALNO PRAVILI "ZVRČKE" Barbara Bobak i Darko Lazić slave prvi zajednički Vaskrs, a evo ko će još biti sa njima!

Podeli vest

Evo kako izgleda proslava u njihovom domu!

Pravoslavni vernici danas obeležavaju Vaskrs, najradosniji hrišćanski praznik. Za gorepomenuti portal, pevačica Barbara Bobak je ispričala kako je to izgledalo kada je bila mala, otkrila kako praznik izgleda ove godine s obzirom da ga dočekuje sa svojim emotivnim partnerom pevačem Darkom Lazićem.

Kako je izgledao Vaskrs kada si bila mala, a kako izgleda sada?

Foto: Informer

- Kada sam bila mala roditelji su uvek pravili neke “zvrčke” i za božićne i za uskršnje praznike. Na primer, svake godine su me zezali kako nisam bila dobra i onda mi umesto poklona ostave zečije fekalije da ne budem prosta i onda kad ja proživim blaži srčani onda mi izvuku skrivene poklone. Uvek su se trudili da mi ispunjavaju dečije hirove, a ja sam uvek želela neke igračke na točkove tipa skejtove, trotinete rolere… Veče pred Vaskrs bi išla sa dedom da beremo detelinu i onda pravimo gnezdo za poklone u predsoblju. Dan bi započeo tako što brat i ja otvorimo naše poklone nakon tog je li, prenka i onda bi se išlo kod babe i dede gde su nas isto čekali pokloni u gnezdima i svi zajedno bi posle toga jeli, dolazilo je jos rodbine, sve je bilo slatko i mnogo dobro se jelo, uvek neko pečenje.

Da li voliš prazničnu euforiju, da li poštujete običaj da na veliki petak farbate jaja, koja boja ti je omiljena?

- Naravno da volim, a pogotovo vaskršnju jer sam letnje dete i najomiljenije godišnje doba mi je upravo to kasno proleće kad je Vaskrs, kad cvetaju lipe i kad je sve zeleno, a nije prevruće. Farbanje jaja mi je malo trauma jer me je majka uvek plašila kako je to mnogo opasno da se približavam, da ću se opeći, da će sirće da me pojede, ali najviše sam volela one jarke boje tipa tamno plava, ljubicčasta, i dan danas se otimam za jaja sa nalepnicom.

Da li ćete ti i Darko sami proslaviti Vaskrs ili ćete posetiti roditelje?

Foto: Dejan Živančević

RDarkova majka nije tu, proslavićemo kod mojih u Futogu, a radimo oboje veče pre, i to nijedno u Srbiji, ja sam u Ugljeviku u diskoteci, a on je negde u Austriji koliko se secam, tako da ćemo valjda uspeti da ustanemo u neko dogledno vreme. Za praznik nikad ne radim, ni za Božić ni za Vaskrs, to su dva dana kad nema para za koje bih radila. Zbog svog posla propustila sam gomilu bitnih dogadjaja u svom i životima svojih prijatelja, poput svadbi, rodjendana. Vaskrs i Božić su nešto što ne propuštam zbog posla. Ali rekoh, radim veče pre, tako se namestilo.

Kako izgleda trpeza na dan Vaskrsa i koja hrana je obavezna na stolu?

- Trpeza je kod nas široka, porodično smo gurmani tako da će biti pre svega po vojvođanski: supe, sosa, mesa, pa posle toga pečenje, raznorazne salate, krompir u pavlaci… Ma srčka od hrane i masti… I ove godine će biti dosta veća trpeza jer će nam biti tu i moj bend, tata peče jare ali peče to jutro, da bi jeli vruće jer volimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija