• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.04.2022

17:50

JA NISAM TREĆI ČLAN, U SVEMU SAM PRVA! Dalila tražila Anđelu da se udalji od Sandre, on stao na REŠIĆKINU STRANU!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

JA NISAM TREĆI ČLAN, U SVEMU SAM PRVA! Dalila tražila Anđelu da se udalji od Sandre, on stao na REŠIĆKINU STRANU!

Podeli vest

Dragojevićku je ovo dodatno razbesnelo

Rasprava Anđela Rankovića i Dalile Dragojević oko Sandre Rešić se nastavila u Beloj kući tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca". Dragojevićka je poručila Anđelu direktno da želi da je prizna kao prvi izbor, jer ne želi da bude "treći član" u njegovom odnosu sa Sandrom.

Foto: Printscreen/You Tube

Rasprava Anđela i Dalile

- Ti meni nisi inat. Nisi sakat, nisi ružan, zna se sa kim tera inat, sa nekim ko je lak, sa takvim ljudima teraš inate, možeš da ih šutneš sutra. Sad ispada da sam ja neko ko je treći član, a ja sam uvek prvi član, treći ne mogu da budem nikako - rekla je Dalila.

- Da mi sada uđemo u vezu, misliš da će prestati "dežurstvo", treća strana i ostalo - dodao je Anđelo.

- Ne, ali treba da se da do znanja da između vas ne postoje emocije u ljubavnom smislu. Ja ne želim da budem treća, ja sam prva, u svemu sam prva. Vrlo jednostavno. Video si kako je bilo na žurki - dodala je Dragojevićka.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila želi da Anđelo otkloni svaku sumnju da ima emocije prema Sandri

- Ona je takva, uvek se oseti kao da će nekog da remeti, takva je Sandra, stajaće sa strane, ako joj klimneš glavom, ona će doći. Ako vidi tebe i mene, neće da stane kao treća tu. Ne zato što je besna, nego neće da remeti. Takva je Sandra, ja takvu Sandru poznajem - nastavio je Ranković.

- A onda će se povući, pa će posle dva dana da priča sa tobom zašto se povukla. Razlog nepričanja vašeg sam ja, a vi ste drugovi... - istakla je Dalila.

- Nisi ti, milion nekih stvari - rekao je on.

- Gledaš me u oči i lažeš! - prebacila je Dragojevićka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17