• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.04.2022

18:55

ANĐELO NIKADA NEĆE BITI SA DALILOM Đedović brutalno ponizio Dragojevićku, evo šta je RAZLOG!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ANĐELO NIKADA NEĆE BITI SA DALILOM Đedović brutalno ponizio Dragojevićku, evo šta je RAZLOG!

Podeli vest

Ne veruje u njihovu budućnost, a za to ima dobar razlog!

Ivana Šopić dala je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao čuveni trougao Anđela Rankovića, Sandre Rešić i Dalile Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Đedović

- Poprilično dobro poznajem svo troje, a Anđela najbolje od njih! Neće se ništa desiti! Ja Anđela poznajem, nikada u životu ne bi bio u vezi sa Dalilom! Ja poznajem i njega i njegovu mamu! Sam je rekao da nikada ne bi bio u odnosu sa devojkom zbog koje bi ispaštao odnos sa majkom i ujakom. Što bi Aleks rekla 'on samo tera cirkus'! Što se tiče Rešićeve, tu su obostrane emocije. Oni su se isključivo udaljivi jer je Nataša Radan raščupala sve devojke koje su mi bile u blizini. Jednu je čupala, drugu gurala, treću pratila. Nataša je svakoga ovde maltretirala, njega je zlostavljala, bila je bolesna a verovatno je sada još bolesnija. Ako Anđelo i Sandra kažu bilo šta drugo kao razlog, lažu! Slobodno ukucajte na jutjubu sve pa ćete videti sve! Što se tiče Dalile i Sandre, sada šaltaju na Dejana priču jer im je tako lakše i da se ne bi provalile emocije prema Anđelu - govorio je Đedović.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Đedović

- Ja sam samo rekla kada se ona distancirala od mene - dobacila je Dalila.

- Svi mi znamo šta se dešava, nema potrebe da se šalta priča. Umesto da se njih dve suoče i popričaju o svom odnosu, one sbve rade prećutno kako ne bi uveče bio pušten klip! Anđelo se sviđa Sandri, a Dalila malo 'tera cirkus', mada ume ona da se zavoza u tom cirkusu pa ode u pi*du materinu'. Anđelo i Dalila imaju jedino šanse napolju i to tajno - vikao je novinar.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija