• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.04.2022

20:07

OGLASILA SE DRUGARICA NESTALE MARIJANE Tamara progovorila o poslednjem razgovoru sa njom, ova rečenica joj je NEJASNA!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

OGLASILA SE DRUGARICA NESTALE MARIJANE Tamara progovorila o poslednjem razgovoru sa njom, ova rečenica joj je NEJASNA!

Podeli vest

Ne veruje da je digla ruku na sebe

Pobednici regionalnog Velikog Brata Marijani Seifert (37) od utorka 27. aprila se gubi svaki trag, a policija već treći dan intenzivno traga za njom.

Potraga je fokusirana na područje reke Save, jer su njene lične stvari pronađene kraj mosta Mladosti, u blizini naselja Savica, gde Marijana i njen suprug Karlo stanuju.

Foto: Printscreen

Policija proverava pozive i poruke koje je Marijana razmenjivala neposredno pred nestanak, a među osobama koje su neposredno pred nestanak razgovarale sa njom je Tamara Janković, sa kojom je zajedno učestvovala u Velikom bratu 2011. godine.

Tamara je za gorepomenuti portal otkrila da je sa Marijanom poslednji put bila u kontaktu u nedelju na Uskrs, te je vidno potresena ispričala kako je tekao njihov razgovor.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Čule smo se u nedelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo se da se vidimo. Htela je da dođe u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati pre jer ona ima sina, a ja ćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao sa tetoviranjem lepo krenuo - govori Tamara dodaje.

- Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da se nešto nije u redu - govori bivša rijaliti učesnica i nastavlja.

- Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslenje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve uredu - rekla je Tamara i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

Foto: printscreen

- Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila - zaključila je Tamara.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija