• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2022

13:01

ZOLA PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI, PA UDARIO NA BEBICU: Ako je ovo uradio iz koristi, onda je monstrum! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZOLA PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI, PA UDARIO NA BEBICU: Ako je ovo uradio iz koristi, onda je monstrum! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja novinara", a tom prilikom Lazar Čolić Zola je prokomentarisao trudnoću svoje bivše devojke Miljane Kulić

- Kako ti komentarišeš Miljaninu trudnoću, kako to sve izgleda iz tvog ugla? - glasilo je pitanje.

- Malo je nezgodno i nezavidno da ja komentarišem. Mislim da nije moje da pričam o tim stvarima, ona je odabrala neke stvari u svom životu. Kada bih progovorio možda bih uticao na nju zato i mislim da je najbolje da ćutim. Ovo je njen život i treba ona da donosi odluke, ako je svesna svega. Ako ima emocije prema meni, sigurno bih nekako uticao na nju, zato mislim da je najbolje da se povučem - odgovorio je Zola.

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola

- Ja sam u svojoj glavi neke stvari rešio, mozak mi govori da treba da se sklonim. Ne razmišljam više o prošlosti, svakako je sve i prošlo... Sada, kada je ona u ovoj situaciji, ne bih previše zalazio u te teme... Ipak je ona trudna sa drugim muškarcem, ne ide da ja pričam o emocijama... Previše je bolesno da bih ja to pravio još bolesnijim - nastavio je Čolić.

- Da li misliš da je ovo sebično i nepromišljeno sa njegove strane? - glasilo je sledeće pitanje.

- Ne znam šta su oni pričali kod kuće, znam samo šta smo mi pričali kada smo bili u najvećoj ljubavi. Nama kada se to desilo, pritisak njenih roditelja je učinio svoje i desilo se šta se desilo. Svi znaju da ja nisam bio za to... Ako nisu ovo planirali onda ovo nije u redu, ali ne bih davao etikete... - rekao je Zola.

- Koji je interes imao Bebica, ako je znao da trudnoća nije pametna odluka zbog njenog zdravstvenog stanja? - glasilo je pitanje novinarke.

Foto: Prntscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

- Ne mogu da grešim dušu i da tvrdim da on ima neki interes. To bi mi bilo previše monstuozno, ali ako je on bio upućen u sve to, onda to nije normalno. Kada sam čuo za to, nasmejao sam se, bio sam posle u šoku... Ne znam... Zbunjen sam, ipak sam ja sa njom bio tri godine, čudan je osećaj - rekao je Lazar.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija