• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.05.2022

22:04

RAT DEJANOVE I ALEKSANDRINE MAJKE! Slovenka odbrusila Biljani Dragojević - evo šta joj je poručila!

printscreen

Rijaliti

RAT DEJANOVE I ALEKSANDRINE MAJKE! Slovenka odbrusila Biljani Dragojević - evo šta joj je poručila!

Podeli vest

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, oplela je po Aleksandri Nikolić, a tim povodom se sada oglasila Aleksandrina majka

- Svašta, pa i moje je dete ljubimica u svojoj porodici, samo što od ptice mleka nije imala. Ne želim da se mešam u njihove odnose i komentarišem bilo šta, oni su danas dobro sutra loše i ne bih da svojom izjavom bilo šta dodajem. Svako ko govori takve stvari, govori o sebi. Moja Aleksandra jeste razmažena, bila je bolesna osam godina, primala infuzije 4-5 puta dnevno, svašta je prošla. Šta sam trebala da je teram da usisava, kuva, pere sudove... Kada bi ljudi znali ša je sve prošla, nikada u životu ne bi rekli jednu reč za nju... Ona je zlatna, kakva su deca koja su imala taj problem. Ne bih dalje komentarisala - rekla je Slovenka Nikolić.

Foto: printscreen

Aleksandra i Dejan

Podsetimo, Biljana Dragojević je otkrila da joj se ne dopada ponašanje Aleksandre Nikolić i da ona nije pravi izbor za njenog sina.

Ne dopada mi se Aleksandrino vređanje Dejana i mogu slobodno reći odvratne reči koje mu upućuje, da je klošar, bolestan, debil... Da ne nabrajam šta sve izgovara. Nijednom roditelju nije prijatno da to sluša, pogotovo ne meni, jer je Dejan odrastao kao maza i miljenik porodice, a ne kao klošar. Ako bude to ponašanje nastavila i van Zadruge mislim da Dejan neće tolerisati, jer je jednom prošao loše i neće sebi dozvoliti još jednu grešku - rekla je Biljana za Pink.rs

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija