• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.05.2022

11:26

TRUDNA MILJANA OTIŠLA U ĆOŠAK DA PRIČA SA ZOLOM, BEBICA IH POSMATRAO! Čolić joj sasuo sve u lice: Vi ste šizofrenija totalna! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

TRUDNA MILJANA OTIŠLA U ĆOŠAK DA PRIČA SA ZOLOM, BEBICA IH POSMATRAO! Čolić joj sasuo sve u lice: Vi ste šizofrenija totalna! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola izdvojili su se kako bi razgovarali o njenoj trudnoći, a Nenad MAcanović bebica ih je sve vreme posmatrao

Zola je kritikovao Kulićevu jer je zatrudnela sa Bebicom za kog tvrdi da je prevarant ili da nije normalan:

Foto: Instagram/printscreen

Miljana i Zola obavili razgovor

- Iako si grozna prema meni, bude mi žao što si se dovela u tu situaciju- počeo je Zola, a Miljana se pitala šta mu je ona to nažao učinila:

- Koje sam ti to loše stvari uradila? - čudila se Kulićeva:

- Dovoljno je samo uvrede koje si mi izgovorila u poslednjih mesec dana. Ne znam koji savet ja tebi mogu dati. Šta god da ti kažem, bolesno je. Nisi dobro devojko, nisi dobro. Da ti sa strane gledaš sebe, prva bi rekla:"Ko je ovo? Šta je ovo?". I da si ušla u neke odnose da se malo sp*daš, pa i to mi je donekle okej. Ali je l' ti vidiš sa kakvom ti osobom imaš posla? On vidi nas u izolaciji u ponedeljak, a u utorak srećan što si ti trudna. Šizofrenija totalna. Aj ti što imaš, ti imaš pa imaš. Zamisli ja tebi kažem kad smo bili zajedno:"Aj odvedi me kod bivše da vidim da l' pati za mnom?", Pa ti bi meni sve po spisku. Ja ne znam kako on ovo podnosi? On ili ima neki cilj ili je lud. Niko od nas ne zna ništa, možda je tol'ka s*anja napravio, pa su ga se svi odrekli. On se možda toliko zaljubio da sve guta - govorio je Zola Miljani, koja je sve slušala gledajući Nenada u daljini koji je posmatrao Zolu i nju i šokirala Čolića pitanjem:

- A lep je, mali, sladak. Je l' da da je najlepši u kući?- kaže Miljana i dodaje:

- Kako da ga ne zagrliš i poljubiš? - gledala je Miljana Bebicu i topila se. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17