• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.Stojanov

05.05.2022

07:00

JA SAM ELITNA PROSTITUTKA! Deniz Dejm priznala - evo odakle joj toliki novac!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

JA SAM ELITNA PROSTITUTKA! Deniz Dejm priznala - evo odakle joj toliki novac!

Podeli vest

Deniz Dejm nikada nije krila da voli da uživa u luksuzu, a mnogi su joj postavljali pitanje odakle joj novac. Sada je starleta odlučila da prizna - muškarci joj daju visoku cifru za njene usluge!

Deniz Dejm priznaje da je elitna prostitutka! Kontroverzna Slovenka je posle izbacivanja iz "Zadruge" našla bogatog sponzora od kog je za mesec dana dobila 10.000 evra!

Foto: Printscreen/Instagram

Deniz Dejm

- Stalno me pitaju da li sam elitna prostitutka. Jesam! Sve žene su na neki način kurve. Neke neće to da priznaju, a neke hoće, poput mene! Šta je tu loše?! Volim i podržavam sve kurve!

Znači, naplaćuješ seksualne usluge?
- Ne, već imam sponzore. To nije isto! Plaćaju da bi imali ovu lepoticu od dva metra. Pre "Zadruge" imala sam sponzora koji je na mene potrošio brdo novca. Međutim, dok sam bila u rijalitiju, našao je ljubavnicu. Plaćao joj je plastične operacije, frizere, šminkere, garderobu... Čim sam čula za to, šutnula sam ga.

Foto: Printscreen/Instagram

Deniz Dejm

Ko te sada finansira?
- Imam novog sponzora iz Londona! Dao mi je mnogo novca. Potrošio je na mene 10.000 evra, najviše na skupu garderobu. Zasad imam tog jednog sponzora jer mi daje sve što poželim, ali možda ću ih naći još. Treba mi novac, preselila sam se u Beograd i želim da kupim stan.

Maja me je blokirala jer
sam Takijeva ljubavnica

Da li si bila u vezi sa Radomirom Marinkovićem Takijem?
- Dok ne ispliva neki dokaz, ništa ne priznajem. Mi sve radimo drugarski. Taki je divan!
Zašto te je njegova ćerka Maja blokirala na svim društvenim mrežama?
- Čula sam da ne želi da gleda ljubavnicu svog oca! Maja je sjajna, volela bih da uradim seksi fotke s njom.

Kako nalaziš muškarce koji te sponzorišu?
- Često mi pišu na Instagramu, a prilaze mi i kad me sretnu u kafiću. Imam mnogo udvarača jer ne mogu da me ne primete kad sam visoka dva metra i totalno seksi!

Koliko ti je rijaliti pomogao da nađeš sponzora?
- Mnogo. Ljudi mi prilaze, hvale me... Jedino me pljuje Sranjuš-Janjuš. Krivo mu je što nisam imala seks s njim u "Zadruzi", već sa Stefanom Mihićem i Lazarom Čolićem Zolom. Ispustio je premiju! Stefana i Zolu sam iskoristila za seks, ali se nisu baš proslavili u krevetu.

Da li ti je Zola digao cenu?
- On sve spušta! Obećavali su mi u rijalitiju neke centimetre, a ispalo je da niko ne može da me zadovolji! Polni organi im nisu reprezentativni!

Foto: Printscreen/Instagram

Deniz Dejm

Planiraš li da uradiš vrele fotke sa nekom zadrugarkom za svoj "Onli fens"?
- Naravno, pregovori su u toku! Očekujte i erotski film sa nekom od devojaka iz "Zadruge". Ima da pršti!

Ko treba da pobedi u "Zadruzi"?
- Viki Mitrović, moja seksi drugarica koja ima veoma tužnu životnu priču. Žao mi je što ju je kao devojčicu silovao pop... 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Kakva su to vremena dosla kad se neko ponosi sto je "elitna prostitutka"?! Bilo bi posteno legalizovati prostituciju?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija