• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.05.2022

17:14

RODITELJI NEUTEŠNI! Od nestale Marijane ni traga ni glasa, evo šta porodica misli da se dogodilo!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

RODITELJI NEUTEŠNI! Od nestale Marijane ni traga ni glasa, evo šta porodica misli da se dogodilo!

Podeli vest

Postje brojne teorije o njenom nestanku, iako novih dokaza za njih zvanično još uvek nema.

Roditelji nestale Marijane Seifert, bivše pobednice rijalitija "Veliki brat", vrlo teško podnose što i posle skoro dve nedelje od nestanka nemaju nikakvih novih informacija o svojoj ćerki, za kojom hrvatska policija danima intenzivno traga.

Foto: Facebook printscreen

Marijana Seifert

Oni se trenutno nalaze u Kninu, gde su i odgajili sve tri ćerke. Marijanu su poslednji put videli za katolički Uskrs, kad su je i posetili u Zagrebu, gde je živela sa svojim suprugom Karlom.

Marijanini roditelji nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima, ali je prijatelj i kolega njenog oca Ive - Tomo Zelić, s kojim radi u automehaničarskoj radionici, dao kratku izjavu za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: Printscreen/You Tube

Marijana Seifert

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumente pa otišla dalje do toga da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti izdržati i preživeti sve ovo - istakao je prijatelj Marijaninog oca za Dalmaciju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17