• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.05.2022

09:33

ONA JE OLOŠ, TO JE NJENA PRIRODA Marko Đedović osuo paljbu po Dalili, pa raskrinkao Anđela!

printscreen

Rijaliti

ONA JE OLOŠ, TO JE NJENA PRIRODA Marko Đedović osuo paljbu po Dalili, pa raskrinkao Anđela!

Podeli vest

Marko Đedović je jučerašnje veče proveo svađajući se sa Dalilom i Anđelom jer ih i je oboje uhvatio u laži, a onda je nastavio istim tempom u emisiji.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Marko Đedovića.

Foto: Printscreen/You Tube

- Bravo majstore, konačno si razotkrio presvetu Dalilu i mi smo gledali kako se trljala o Anđelov polni organ - glasilo je pitanje.

- Ovakve budalaštine nisam čuo otkako sam Šakiju šapnuo da ne prizna vezu sa Tarom, dok ga Ivana ne ostavi. Večeras slušam gomilu budalaština. Ko ume da sluša, Anđelo je malo pre sve najgore rekao o Dalili. Rekao je da je ku*va, za svingeraj i voajerisanje - govorio je Đedović.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ne, ja sam rekao da preko te stvari ne prelazim, jer smatram da je izdala moje poverenje. Bilo je pitanje kako mogu da gledam svoju devojku da flertuje sa drugim, rekao sam da mi devojka nije, samo ne želim da pređem preko takve stvari - pravdao se Anđelo.

- Ko ume da sluša, svima je sve jasno. Dalila pristaje da bude u ovom odnosu ku*va. Ne mislim da Dalila igra igru, igre se ne igraju na sopstvenu štetu, nego na tuđu. Ima tu štete i Anđelo. Igre se ne igraju da budeš ku*va. Mislim da je to Dalilina priroda i da se ona tako ponaša - nastavio je Marko.

- Ona bi bila najsretnija da bude u braku, ima se*s sa mnom i da flertuje i sviđaju joj se. Ne znam kako bih više rekao, ovo niko nije radio - ubacio se Car.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja ne mislim da igra igru, a to je crnje i gore. Pristaje na odnos gde je ona ološ, a on katastrofa. Danas sam naveo njegovo ponašanje, priča, stvari koje je znao u svojoj glavi i pričao mi loše, a stvari koje radi - totalna kontradiktornost. Situacija sa Sandrom, meni i Matoroj priča jednu stvar, a za stolom drugo. To što pričaju da nisu u vezi je još crnje i gore. Ja sam rekao da tera ako mu se obrće. Anđelo je ušao sa jako lošim mišljenjem o Dalili. Filip je video da Dalila flertuje sa Anđelom u ogledalo i rekao da su to ti znaci i da je njemu sve isto radila - nastavio je Marko.

- Evo, sve je tako. Šta ćeš gospođi da pomažeš? - odbrusila je Dalila.

- Dalila još je bizarnije ako si se sinoć mazila sa Anđelom - rekao je Đedović.

- Možda on laže tebe - dodala je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Koje su fore da bacaš kosku da on mene laže? Zato momak nema porodicu i prijatelje. Kad sam rekao za njega, ti si mi rekla da sa mnom igra igru. Evo, ja ti verujem. Zašto bacaš koske? Iskompleksirana si, a ti si me lagao. Danas nismo komunicirali, pošto tvoja drugarica kaže da si možda mene lagao. Nemoj seljački, Dalila. Reci da nisi znala to što je pričao - govorio je Đedović.

- Marko, svestan si da sa tobom niko ne igra igru. Sebi si napravio u glavi da on tebe laže, a ne laže te. Meni jedinoj nije preneo te stvari, rekao ti je da će da priča sa mnom. Smatraš da te je slagao - nastavila je Dragojevićka.

- Što se tiče Dalila, danas sam rekla da ako me neko sluša, sve sam jasno rekla. Ja ovoj devojci ništa ne verujem. Njega razumem za osećaj i privlačnost. Ja sam se vraćala zbog emocija, pa što i on ne kaže? Ja ću uvek da ga saslušam, ali se svesno petlja u ovo. Rekao si mi da će ovo vrlo brzo da se reši. Sinoć si mi rekao da kad ti Dalila priđe, gubiš. Za tebe ću uvek da imam razumevanja, ali kad je moja situacija kažeš da imaš racio. On zna da se roditelji ne slažu i da nema budućnosti, ali da ne možeš da se odupreš - pričala je Matora.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ne mogu da presečem i to je to. Vi me terate, kad kažete da lažem. Ja pričam da mi se Dalila sviđa, ali da me je sve poljuljalo. Nemoj ti meni da pričaš, jer sam ja pričao tvojoj drugarici - urlao je Anđelo.

- Što ne kažeš da bi bio sa njom? - pitala je Marijana.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja sam rekao da mi je lepo sa njom. Da li sam rekao da se meni Dalila ne sviđa? Pričao sam sa njom o tome - dodao je Ranković.

- Znači ona svesno pristaje da bude tvoja ku*va? Zato što tako razmišljaš, tako i prolaziš. Ovde se ljudi je*u, a nisu u vezi, pa se pitaju što su im životi takvi. Odgovara ti da te trlja, da je neko drugi u pitanju, imao bi stav da je ku*va - nastavio je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17