• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

14.05.2022

11:22

TO NIJE NI ZA JEDNOG MOMKA, PA NI ZA NJEGA! Zolina majka iskreno o Miljani!

printscreen

Rijaliti

TO NIJE NI ZA JEDNOG MOMKA, PA NI ZA NJEGA! Zolina majka iskreno o Miljani!

Podeli vest

Majka Lazara Čolića Zole, Bosa, otvoreno je ispričala šta misli o njegovoj izabranici, Miljani Kulić, pa je objasnila zašto ne podržava njihovu vezu

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su zvanično priznali obnoviljanje njihove emotivne veze i od tada, ovaj par je nerazdvojan.

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Zola

Ovaj turbulentni odnos je dodatno bio uzburkan jer se Miljana u rijaliti vratila sa novim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je na tu vezu stavila tačku i vratila se Zoli.

Zolina majka, Bosa, oglasila se i otkrila stav Zolinih najbližih o obnovi veze sa Miljanom.

- Ne znam šta bi rekla više. Sve što sam rekla u zadnjim izjavama i sad mislim tako bez obzira na to pomirenje, jer samo je pitanje dana kad će opet izbiti frka - rekla nje Bosa na početku, a zatim dodala:

Foto: print

Zolina majka, Bosa

- U njene promene ne verujem, tako da od toga nema ništa. Koja i kakva devojka je za Lazara, to ja ne bih sudila, niti mu birala, ali svakako ona devojka koja ga tuče i pokuša da ubije, to sto posto nije ni za jednog momka, pa ni za njega. Vidim ja da on pokušava na sve načine da joj pomogne i objasni da takvim ponašanjem ne treba ni sama sebi, a kamo li drugome. Mislim da ona to nikada neće shvatiti.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17