• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2022

08:56

IMAM TRAUME JER ME JE SANJA TUKLA! Matora otkrila sve što oseća prema Aleks i čega se najviše plaši!

printscreen

Rijaliti

IMAM TRAUME JER ME JE SANJA TUKLA! Matora otkrila sve što oseća prema Aleks i čega se najviše plaši!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora pričala je sa Milanom Miloševićem o osećanima prema MC Alex, kao i o njenom agresivnom ponašanuju

U toku gledanja snimaka sa Milanom Miloševićem, zadrugari su videli klip svađe MC Aleks i Jovane Tomić Matore, gde prete jedna drugoj i urlaju na sav glas.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Matora i preko ovoga si prešla? - pitao je voditelj.

- Milane, sramota me je. Neka priča ona... Izvinile smo se jedna drugoj, psovke me najmanje vređaju, samo da me ne udara po kompleksima... Ona je preponosna, ja kompleks, pa teramo do kraja, ona neće nikada da spusti gard... Osetila sam se jako loše... Nas dve se svađamo oko jednog problema...

Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora

- Ni jedna te nije ovako sredila - zaključio je voditelj.

- Pa nije, u pravu si. Svesna sam svega, ali uvek mi je bilo bitno šta ona misli a neko drugi. Na kraju se svelo na to da ona sve iskorišćava i da sam ja ispala najveći psihopata. Ja samo mislim da sam se ludo vezala za ovu devojku i da je ovo samo rezultat. Čudan neki osećaj, čudno sam je zavolela. Da mi je neko pričao da ovo može da mi se desi, ja mu ne bih verovala. Ne mogu da je ponizim, ne mogu da vređam, to je jače od mene. Kada je njoj teško i meni je. Iz ove svađe sam izašla kao luzer i kao bednik. Najviše me je zabolelo to što je spominjala Marka, jer je Đedović neko sa kim ja govorim o tim mojih strahovima, mislim da nije trebala to da iskoristi. Ja sam dozvoljavala i da me Sanja tuče, imala sam neko vreme i traume - govorila je Matora.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Da li misliš da će te ona mlatiti napolju? - pitao je Milan.

- Iskreno, plašim je se kada se svađamo, uvek se povučem... Slaba sam na nju i vidim neku zver kada poludi - odgovorila je.

- Naravno da neću da je tučem, mislim da ni ne znam kako da se bijem. Naravno kada poludim da bih je spucala šakom u glavu, ali to nema veze sa životom. Ja to tako samo u besu i u svađi. Nisam aludirala ni na jedan njen strah, nisam želela da je uvredim. Đedović je spominjao nešto pre deset godina, nisam uopšte razumela o čemu se radi. Izvinjavam se ako je tako ispalo. Nas dve smo se vezale jedna za drugu, znam svaki njen pogled. - govorila je Aleks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija